Son çıkan ayıcık çikolata reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz en sonunda bana bunu yazdırdılar mı?

Yazmayayım yazmayayım diyorum zorla yazdırıyorsunuz bana arkadaş 50 lira etmeyecek çikolatayı allayıp pullayıp reklamlayıp kadınların hoşuna gider gibi gösterip sonra da kadınların sevgililerine eşlerine bana bundan al demesini sağlamaya sebep oluyorsunuz 450 500 lira bu saçma sapan şeye verdiriyorsunuz yazık günah ya bu erkeklere bu kadınlarda da hiç mi akıl yok hiç mi düşünmüyor eşini sevgilisini boş beleş saçma sapan şeylere para harcatıyorlar hani değse o paraya zoruma gitmez ama o paraya yazık insanlar da sırf sevgilisi veya eşi üzülmesin elalem sevgilisine eşine alıyor benimki almadı demesin diye yevmiyesinin yarısını yani gün boyu çalıştığı elalemin ağız kokusunu çekmek zorunda kaldığı paranın yarısını bu boktan şeylere harcamak zorunda kalıyor yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum mesele sırf bu çikolata değil bunun gibi binlerce şey var.
Son çıkan ayıcık çikolata reklamı hakkında ne düşünüyorsunuz en sonunda bana bunu yazdırdılar mı?