Az önce bir biscolata reklamına denk geldim ajsjshs
Yahuuu, çekerken hiç kimse demiyor mu "biz ne yapıyoruz?" Diye 😂 Zerre çekici değiller güzelim çikolatayı alet ediyorlar, degistirsinler artık bu pazarlama işini ya 😂
Siz ne düşünüyorsunuz? 😄

Az önce bir biscolata reklamına denk geldim ajsjshs
Yahuuu, çekerken hiç kimse demiyor mu "biz ne yapıyoruz?" Diye 😂 Zerre çekici değiller güzelim çikolatayı alet ediyorlar, degistirsinler artık bu pazarlama işini ya 😂
Siz ne düşünüyorsunuz? 😄

Bu gene iyi zamanında ne reklamlar vardı
Cidden ne denir ki yani... 😵💫
Tv izlemedim aşağıda gördüm reklamı italyanların itfaiyeci takvimi gibi 😂 bizim memlekette tuttu sandılar mide bulandırana kadar aynı taktikle ilerliyorlar 😁
Ajsjsjs aşırı mide bulandırıcı, markadan soğutan detay
Ben elimden gelse çikolatayı bile kendim yapacağım benim favorim taddelle zaten 😌
😂😂
Cevap
6Cevap
Maksat dikkat çekmek gadası
Daha da itici oluyor sorun orada 😃
🤣
Bir şey düşünmüyorum aksat dikkat çekmek saçma saçma reklamlar
İnanır mısın aynısını bende dün akşam düşünmüştüm 😄 kesinlikle o mavi gözlü aşır kaslı yapmacık tavırlar hiç çekici değil tam aksine itici 🤭
Ahahah inanırım her yerden çıkıyorlar manyaklar sjshshd
Biscolata erkeklerini görünce reklamın ne ile alakalı olduğunu unutan ben 😃
Ciddi anlamda çekici buluyor olamazsın sjshshs
https://youtu.be/znkqupqsdag?si=gHYlXwMak2N6K272
Üfff 🤤 ultra çekici
Gülmekten zor izliyorum ajsjshs Palyaço etmişler adamı, uzak durun len çikolata sevdamdan, kendinize saklayın libidonuzu diye haykırmak istiyorum😂😂
Adam çikolata kahve lekesini çıkartamadığı için gömleğini çıkartmış sadece ne var bunda 😅 ayrıca kahve bardağı çok küçük değil mi 😂
O bakışlar, o hal ve hareketler baştan çıkarıcı :D çaklıt sevdasıymış sen sevda nedir bilir misin baklavakiii
@MuhteşemGüneş ne mi var bunda ajsjdhj Ben sadece dümdüz çikolata yemek istiyorum ya, ne bu havalar diye tokatı yerdi 😂
Adam çikolatalı kahve yapıyor ama ben izlediğimi yorumladım 🙄😂 sen söyle önlük taksınlar yazık😂
Baştan çıkarıcı mı sjsjdjd
Demek etkileneni de varmış bu reklamlardan, valla şoklardayım😂😂😂
Biscolatanın çikolatasından çok erkekleri meşhur shshd
@MuhteşemGüneş 😂😂😂 ya normal reklam yapsınlar başlatmasınlar adamına sjsjshs neyse bana papatya çayı daha iyi gider şu durumda 😂
Melissa da kat 😂
En azından bu tipler benim ilgimi çekmiyor ama doğrudur zevk meselesi 😂😂
Papatya çayını iç sakinleş çiçeğim shsha
Ahshshs ilk fırsatta içip sakinleşeceğim 🌸
senelerdir benim biskolata reklamını izleyince tepkiler ;
”hareketlere bak mallar ya!”
Ay evet itici itici hareketler, kasılmalar... İğrenç ya 😵💫
Hayallerimzdeki erkeği bir kaç adım öteye taşımamıza yardımcı olan reklam türüdür
Bayadır izlemiyorum ama değişik oluyorlar bi evet
Dikkat cekmek istiyorlar
İticiler 😂
Bir tür satış pazarlama taktiği.
Aklıma sürekli şarkısı geliyor.
Bir şey düşünmüyorum
Bişey düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?