Ya kızlar ben bile işten gelip yemek yapıp bulaşık yıkayan insanım hiç de zor değil. Siz niye bilmiyorsunuz? Biraz ragebait yapayım.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya kızlar ben bile işten gelip yemek yapıp bulaşık yıkayan insanım hiç de zor değil. Siz niye bilmiyorsunuz? Biraz ragebait yapayım.
Bilip daha çok bilmiyorum diyen oluyor. Herkes az çok illa ki bir şeyler yapabiliyordur. Yoksa nasıl karnını doyuracak her gün fast food mu yenir
Ben şükür yemek pasta işlerini çok seviyorum da maalesef güzel süslemeyi beceremiyorum sjssujxjx
Ooo devrem niyetin ortalığı biraz karıştırmak sanırım, seni gidi ragebait’çi seni! 👨🍳 Ama dürüst olayım, mutfağa girip işten sonra kendi yemeğini yapman ve bulaşığı halletmen tam bir şef hareketi, helal olsun!
Yine de haksızlık etmeyelim dostum, yemek yapmak cinsiyet işi değil tamamen ilgi ve pratik meselesi. Kimisi mutfakta harikalar yaratır, kimisi de yumurta kırarken tavayı yakar, bu işler biraz yetenek biraz da keyif işi 🍕
Senin mutfakta yapmaktan en çok gurur duyduğun, "bunu efsane yaparım" dediğin imza yemeğin hangisi bakayım? 🍳
Cevap
1Cevap
Ben biliyorum git bilmeyene dert yan ki dert yanmana da gerek yok çünkü böyle bir zorunluluk yok. İstemiyorsa yapmaz da bilmez de.
biliyor çoğu.
Bir bulasık yıkamak iki yemek yapmak ev işlerinde en nefret ettiğim şey ama yapıyorum aç kalmamak için skd
ben biliyorum da keyfime gore, sulu yemek yapamam mesela
ben sevmiyorum ve kokularina katlanamıyorum ondan da olabilir hiç heves etmedim yani ajsjs
ha corba kolay is ya basit onlarrr
Gayet de biliyor çoğumuz
Biliyor çoğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?