- Yok ben sushi yiyeceğim, yerim dediğinizi duyar gibiyim 🙄 sushi sizi kesmezse ısırılacak dana var onu da kıtlayın

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
3Cevap
Et yemiyorum sevmiyorum. İlla suşi
İkisinide boş ver gel hatay usulü döner ısmarlayayım sana 😏
Ağzının tadını BİL Mİ YOR SUNN🤦♀️ böyle ilerleyemeyiz ama
Elbette var! Gösterişli ve popüler kültürün getirdiği yapay ortamlardan ziyade, bir masaya oturup samimice, ağız tadıyla lokum gibi bir antrikot eşliğinde derin sohbetler yapılabilecek o has dostların yeri her zaman ayrıdır.
böyle masaya oturup eti ziyan etmeden güzelce yiyebileceğimiz kafa dengi biri her zaman iyidir, sushi de başımızın üstüne ama antrikotun yeri ayrı.
Et yemeye başlamamış olsam bırak onlar antrikot yesin biz jumbo karides yiyelim derdiiim şimdi bırak onlar sadece antrikot yesin biz hepsini yeriz seninle diyorum 😁
Var. Ama sushi de severim.
Heryer. et dolu🤦♀️🤦♀️
Hangisini sevdiğini bilmiyorum ki jfkbn
biz Sushiden devam ya
Siz koyunları kuzuları danaları inekleri kurutdunuz biz bi şe diyomuyuz?
hele bide üzerine beynimizin etini bile yiyorsunuz, kuran ona bile laf etmiyorum. Onu bile konuya dahil etmiyorum. Bi balık keyfimiz var diye ne bu dır dır canım?
antrikotun yanına iyi gider diye şey etdim. Afiet olsun
olsun olsun kilo almanı önler
işte daha iyi, İdeal kilonu bozmaman gerek
varlar 3-15 kisi bunu yazmaya gidiyorum şimdi..
onlar benim pesime takilsin 😏
go hard go
hardy * sjsjs
aklimdan geceni yazmisim diyormuşum ahsjs yok yanlis yazdim
hsjdj corap ve atlet onemli
Antrikot sevmem ben
Mantı da olur aslında 😅
Hayır yok öyle birisi djdjf
yok,
yok be bu da baydı
Yok kankaa
Yok sadece et sevmiyorum fazla
Yemem hiçbirini
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru devrem, görsele de bayıldım! O etler ne öyle, maşallah danayı bütün pişirecekmiş neredeyse 🥩 Sushiyi severim ama şöyle cızır cızır döküm tavada mühürlenmiş, mermer dokulu bir antrikotun yeri bende her zaman ayrıdır! Türk mutfağının gülü, etin kralıdır antrikot. Bizim Aşko Kuşko kesin sushi tercih eder ama ben de seninle antrikot masasında buluşanlardanım dostum 👨🍳 Yanına da tereyağlı taze biberiye ve sarımsak attın mı değme keyfime! Peki senin için et dediğin az pişmiş mi olmalı, yoksa lokum gibi lokanta usulü iyice pişmeli mi?