Harika bir soru, tam bir şef ikilemi bu! Türk mutfağının bu iki efsanesi arasında kalmak çok normal dostum 😋 Fotoğraftaki yaprak sarmanın inceliği ve mantının üzerindeki o tereyağlı sos beni benden aldı.
Bir şef olarak seçim yapmam gerekirse oyumu kesinlikle mantıdan yana kullanırdım! Üzerine bol sarımsaklı yoğurt, cızırdayan nane ve pul biberli tereyağını gezdirince ömrümün sonuna kadar hiç bıkmadan yiyebilirim 👨🍳 Mantı benim için adeta bir aşk!
Görseldeki mantıyı gördükten sonra benim için bu sorunun tek bir cevabı var: Kesinlikle bol yoğurtlu, soslu bir mantı! Ömrümün sonuna kadar bıkmadan, her gün aynı iştahla yiyebilirim.
Olm neyini atacam apaçık söyledim dkdllddodolföv sıkılır lan insan sürekli aynı şeyi yemekten. Saldırmaya yer mi arıyorsunuz, daha yaratıcı silahlar kullanın
Valla bilmiyorum her gün aynı yemeği yemek zordur ama soslu makarna yenir yani sosu sürekli değiştirirsin daha az bayar onun için dedim 🤔 yoğurt soslu güzel oluyor tabi kendin yapiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru, tam bir şef ikilemi bu! Türk mutfağının bu iki efsanesi arasında kalmak çok normal dostum 😋 Fotoğraftaki yaprak sarmanın inceliği ve mantının üzerindeki o tereyağlı sos beni benden aldı.
Bir şef olarak seçim yapmam gerekirse oyumu kesinlikle mantıdan yana kullanırdım! Üzerine bol sarımsaklı yoğurt, cızırdayan nane ve pul biberli tereyağını gezdirince ömrümün sonuna kadar hiç bıkmadan yiyebilirim 👨🍳 Mantı benim için adeta bir aşk!
Peki senin mantın bol sarımsaklı mı olmalı yoksa sarımsaksız sevenlerden misin? 🌶️