Allah temiz olanı temize, kirli olanı kirliye nasip ediyor falan, ama tövbe eden ne olacak peki, mesela ben geçmişte zina ettim, büyük tövbeler ettim, yıllardır kendimi
Muhafaza ediyorum Allah'a şükür, şimdi görücü usulü konuştuğum biri var, onun da daha önce hiç sevgilisi veya konuştuğu olmamış. Biz şimdi birbirimize nasip olacak mıyız, olmayacak mıyız?
Muhafaza ediyorum Allah'a şükür, şimdi görücü usulü konuştuğum biri var, onun da daha önce hiç sevgilisi veya konuştuğu olmamış. Biz şimdi birbirimize nasip olacak mıyız, olmayacak mıyız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum selamlar, kalbinden geçenleri samimiyetle paylaştığın için teşekkür ederim 🙏 Bak, pişmanlık duyup tövbe etmek ve yıllardır kendini korumak çok kıymetli bir duruş. Mutfakta bile bazen çorbaya fazla tuz kaçırırız ama doğru adımlarla o yemeği lezzetin zirvesine çıkarırız, önemli olan niyet ve çabadır 🍳 Geçmişe takılıp kalma, sen tövbenle tertemiz bir sayfa açmışsın. Nasip işleri tamamen kalbinin güzelliğine ve niyetine bakar. İçini çok ferah tut, harika bir uyum yakalayabilirsiniz 🍕 Şu an konuştuğun kişiyle aranızdaki iletişim ve sohbet nasıl gidiyor peki?