Merhaba. Benim daha önceki ilişkimde maalesef ki biraz temaslarım oldu. Buna müsaade ettim ve ben de aynını yaptım. Kızlık durumuna gelinmese de. Maalesef çok pişmanım ve tövbe edip Allaaha her gün dua ettim, çooooook değiştim çooooook düzeldim. Hem hayırlı biri olmak hemhayırlı birini sevmek için dualar ettim. Şimdi çok inançlı, hiç sevgilisi dahi olmamış, biraz da asosyal biriyle tanıştım ve nasipse evlilik yolunda adımlar atıyoruz. Bu durumu ona başta bahsedemedim cesaret edemedim çünkü tövbe edilen günahları örtmemiz gerekiyormuş. Peki herkes dengini bulacaksa bu durum nasıl oldu? Yani acaba mutsuz bir evlilik olur mu veya bir gün ortaya çıkar mı? Merak ediyorum lütfen alay etmeden yazın teşekkürler 🙏
Cevabın nedir?
Bu hayatta Allahtan başka kimseye hesap verme önemli olan ALLAHIN seni affetmesi ben senin yerinde olsam o kişiye yaşadığım şeyi anlatmazdım çünkü sonucu yalnızca seni üzmez ben aynısının daha kötüsünü yaşadım söylememek en doğru ileride ne olur bilinmez ama sen bol bol tövbe et ki sende bilemezsin sevgilisi yok diye zina etmediğini. Birliktelik olmadı diyorsun bu büyük günahtır zinaya yaklaşmaktır. Af dile gerisi dünya hali. Ancak zina eden ve etmeyen bir kimse birbirine haram kılınmıştır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
aynı şeyleri bende yaşadım ama şu an biriyle tanışmadım ve ilerde iyi birisiyle tanışırsam bu konu dert edilmeli mi düşünüyorum bende hep tövbe de ettim gerçi ama yine de söylemeli miyim? aynı şekilde bakireyim ama sevişme gibi bir olay yaşadım ama tövbe ettim
28 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle
Soran+1 yılSöyleyemem çünkü söylediğim an biter biliyorum
- +1 yıl
sen tövbeni et güzel bir niyetle sevdiğin kişi de sorarsa geçmişte hatalarım oldu ama tövbe ettim dersin o da seni seviyorsa bu konuyu sıkıntı yapmaz. ama sormazsa da boşuna ortaya söyleyip huzursuz etme ortamı. eveet sana çarw bulayım derken kendime cevap oldum 😄😄 sağol kendim ,😂
Soran+1 yılHayatta sormaz çünkü benden asla beklemez çünkü ben hiç öyle biri olmadım sadece o sene şeytana uydum ve mezun olup gelince anladım edepsizliğimi. Ama gerekince biraz benzer konuda dediğin gibi söyledim de hiç böyle şeyleri kaldıracak biri değil baya dindar
Soran+1 yılYaaa Allah razı olsun inşallah öyledir dua edelim birbirimize 💕
Soran+1 yılAmiiin inşallah 😍
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlerde rahat edip edemeyeceğini soruyorsun vicdanına aslinda. Bence vicdanın rahat edemeyecek. Ona eskiden bir erkek arkadaşın olduğunu fakat birliktelik yaşamadığını söyle bence. Doğrusunu fakat detaylarını anlatma. Vicdanın daha da rahatlar. İleride karşına çıksa dahi bunu kabullenen erkek seni korur yanında olur. Diğer türlü sen söylemeden ogrenirse kabullenmesi zor olur ve gururu sevginin önüne geçer, ağır tepki alırsın. Hayat senin hayatın yasanmisliklarla beraber. Kararda senin.
17 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok teşekkür ederim. Birisi oldu diye biliyor fakat detaylar kısmını asla benden beklenmeyecek kadar düzeldim. Zaten anlık bir hataydı ve çok fark var artık bende. İleride ne gibi ortaya çıkabilir? Çocuk farklı şehirde ama bir şekilde ulaşır pislik yapar mı? Hep kimsenin yuvasını yıkacak değilim demişti bu konuda ama?
- +1 yıl
Söylediysen ona daha önce başka birisi olduğunu , kızma kendine. Merak etme hiç bir erkek kolay kolay pislik yapmaz bu durumda. Senin mutluluğunu baltalamaz. Sen önüne bak bunları düşünme. O gelip geçti de sadece kendine. Sana tavsiye olabildiğince eski ile yeniyi mukayese etmemeye calis, onların birbirinden farklı olduklarını ve farklı davranışları olabileceğini kendine kabul ettir. Yeni ilişkilerde yaşanan en büyük sıkıntı budur. Hatta yeni eski ile kendini mukayese etmeye çalışır, sen de hissederse. Muhabbetini bile acma, detaylara girmek ister yoksa. Mutlu ol, mutlu kal.
Soran+1 yılEvet evet bu dedikleriniz hakkında aynen bu şekildeyim. Sonsuz teşekkürler... Umarım hatam affedilir ve hakederim onu..
Soran+1 yılHem pislik yapsa dahi onun da yaptığı ortaya çıkmış olacak değil mi?
- +1 yıl
Merak etme yapmaz, çünkü yalnız değilsin, evlilik yolunda ilerlediğin birisi ve ailen var. Hem bu yaptığı kendi için de yanlış bir şey, kendi ailesine soyleyemeyecegi bir şey. Bu yüzden hiç endişe etme. Sana ulasamamasini saglarsan daha doğru yol alırsın. Telefon numaranı değiştirerek, sosyal medya hesaplarını değiştirerek, ortak arkadaslariniz varsa onlarla mesafe koyarak gibi gibi.
Soran+1 yılPeeki çok teşekkür ederim 🙏🙏
+1 yılBence acik acik soylemelisin karsidaki insana hakkina girmiş olursun cunku inan bana mutlu olamassin ilerde o evlilikte tad tuz olmaz... ben de ayni senin sevgilin gibiyim Şu an da yani sevgilisi olmamiş temiz bir insanim isterim ki karsidaki konustugum insan herseyini anlatsin bana saklı birsey kalmasin...
111 Yorumla
Soran+1 yılAma anlattığım an biter ve beni yeni halimle tanıyor
- +1 yıl
O ona kalmiş birsey ya bitirir ya da seni oylece kabul eder ve noktayi koyar daha da acmaz konuyu bilemessin yani insanlarin huyunu... mesela ayni sekil de bana yapilsa ve ilerde cikti meydana diyelim aninda bosar vururum tekmeyi insan icine cikamiyacak da birseyler yaparim yani... cünkü insanin en zoruna giden sey kandirilmaktir sende kandirma pisman olursun kardesim soyliyim ben sana...
- +1 yıl
Bu arada eger arastirirsa cikar meydana cok ince fikirli bir adamsa yedi sulaleni arastirir... o cocuk seni yolda gorur cins cins harektler yapar suphelenir sevgilin gider konusur adamla konusturur o zman wayy haline 😊
Soran+1 yılHaklısın inşallah öyle bişey olmazz
- +1 yıl
Bilemiyorum artik gecmiste temiz olan erkekler ve birsey yasamiyan kisiler yani benim gibi cok sıkıntıli olurlar ve bu olayi yediremezler kendilerine basina bela alirsin benden sana tavsiye durüst ol
Soran+1 yılO zaman da kesin biter ama ben düzeldim bakireyim hem
- +1 yıl
Bitsin daha hayirli olucak belki de dusunsene evlendiniz ve adam ögrendi ne yapicaksin o zman... soyledin ve bitti diyelim baska biriyle tanistin evlendin ve ona da soylemedin ama adamin gecmisi zinayla gecmis daldan dala atlamiş bir tip olsun der bende zmaninda ssnin gibiydim deyip anlayisla karsilar 😊😊 hem bakire olup olmaman onemli degil ki sen sonucta zinaya yakin birsey yapmissin elin adamina namahrem olan yerlerini gostermissin ve dokundurmussun keske uckuruna sahip cikaydin be bacim Şu an yanlis anlama ama korktum evlenmekten ya senin gibi bana da biri denk gelir diye 😐
Soran+1 yılHaklısın. Sana temizi gelsin diye benim için de hayırlısı olsun diye çokça dua edelim..
- +1 yıl
Amin kardesim ama demekki gelmiyo baksana allah temizi temize nasip etmiyo senin olay bir nevi onu gösteriyo sen birseyler yasamissin ama karsidaki cocuk temiz ama evlenme derecesindesiniz nerde adalet😐
Soran+1 yılİşte ben de onu soruyorum nasıl olabilir ki. bir de alakasız ama mesela şey bu tecavüz olaylarına falan Allah neden izin veriyor istese engeller?
- +1 yıl
Valla Şu an benim de kafam cok karisti inanclarimı sorgulamam lazim 🙂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
36Cevap
Tövbe etmişsin önemli olan da bu. Sorunlarınızın sebebi işlediğin günahlar gibi görme yoksa hep kendini suçlarsın haklı olduğun zamanlarda bile. Doğru yoldasın böyle kal hakkınızda hayırlısı olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çooooook teşekkür ederim
Çevremde ne kadar zina yapan herif varsa hep goncagüllerle evlendiler, buna biraderim de dahil. Sorun etme yavrum..
27 Yorumla
Soran+1 yılÇıkar mı ortaya? çıkar diyorlar 😢😢
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılNasıl çıkar mesela?
Soran+1 yılHaa bu şekillerde ortaya çıkmaz da ben o şerefsiz karşımıza çıkarsa gibi sandım
Tövbe etmiş kimse o günahı hiç işlememiş gibidir. Söylemeye lüzum yok
23 Yorumla
Soran+1 yılOrtaya çıkar mı peki
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe ettin geride biraktin ve senin şu tövbe etmiş halinle dengini buldun. Eski halinle olsaydin bu sorunda haklı olurdun ben onu hak etmiyorum mutsuz olurum diye düşünme bu denginle birlikte güzel bir yasam sürmeye bak unutma saygı en önemlisidir biriniz haksizken digeriniz uste çıkmadan saygı ile sürdürün olsun. Senin geçmişin onun geçmişi siz birlikte yokken vardı oysa şimdi ikinizin güzel anılar ile birlikte geçmişi ve geleceği olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünahına burada bunları yazarak da insanları şahit tutuyorsun canım, yapma bunu kendine. Tövbe de etmişsin ne güzel, dua et ve geçmişi geride bırak. İnşallah güzel günleriniz olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim
asla kabul etmeyeceğim bir durum ben bakirsem eşimde bakire olmalı 😟😟
12 Yorumla
Soran%100 haklısın inşallah gönlünce olur
+1 yılMutsuz evlilik sana kalmış. Tövbe edince sorun olmuyor diye biliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama çok pişmanım kafamdan atamıyorum çok kötü oluyorum kavgalarımız da oluyo acaba bu yüzden mi oluyo hak etmediğim için mi diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bunu başta söylemelisin
Çocuğa kendini iyice bağlayıp sonra söylersen kötü olur
Ha kötü bir durum evet herkrs istrmez böyle bir durumda olmak
Tövbe etmişsin ama bunu hoca vrya veya mürşit vasıtasıyla yapsan daha sağlam olur10 Yorumla Dert etme bunu soyle bence yoksa icinde kalir icinde kalmasin soyle. Ama cok uzgun okdugu degistigini tovbe ettiginu de soyle. Seni anlayacaktir. Onu cok sevdigini de ekle
10 Yorumla
+1 yılAslinda olay ole değil olay tovbe etmekle alakali sen temizlenirsen temis cikar karsinada
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim peki ortaya çıkar mı hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatma derim günahlarını ört tövbe etmişsin yoluna devam et Allah büyüktür dua et bol bol
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun herkes ortaya çıkar diyor çıkar mı sence çok korkuyorum hatalıyım suçluyum
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem bunu kimseye anlatma artık kapat unut. Insaniz hata yapariz mühim olan ders alıp bir daha yapmamak.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
Cogu arkadas tovbe etmissin takma devam et bu sekilde demis ama ben katilmiyorum tovbede etsen bir yerlerde biseler yasanmisliklar vsr tamam gizli tutulmali ama bu evlenecegin adamada bence soylenmeli çünkü o oyle abin anan baban arkadasin degil bir omur birlikte kalacagin kisi hrm ayrica demessin belkide hergun ne kadar tovbr etsende vijdanen desemmi demesemmiydi diyede dusunup durabilirsin ama her neye karar vereceksen ver ve arkana bakma yinede hersey gonlunce olsun
00 Yorumlayaptığın zina değil ama yine de dürüst olsan iyi olur.
20 YorumlaYaşa gitsin... Ayrıntıya takılıp bulandırma zihnini
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanirim anal yapmisisn..
Geçmiş geçmişte kaldi.
Ve o senin gunahin
Evleneegin kişinin diil.
Tovbe edersin
Kabul olur olmaz
Oda ssninle alakali
Bence sen kimseye anlatma ve
Hayatina bak16 Yorumla
Soran+1 yılAnal falan yapmadım da biraz temas işte
Cevap sahibi+1 yılNeyse
Oral sevişme vsr.
Hayatina bak
Kimseye anlatma
Soran+1 yılOrtaya çıkar mı peki
Cevap sahibi+1 yılSana cok akilllica bir cevap verim.
Her hata yapan kisi
Hata yaptım diye birakirsa
Neler olur?
Duzelen insan ortada olurmu?
Sana basimdan gecen bir olayi anlatimmi
Soran+1 yılEbet
Cevap sahibi+1 yılYaz bana anlatim
+1 yılNur suresi üçüncü Âyet-i kerimede,
"Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir."06 Yorumla
Soran+1 yılOnun zina yapmadığından %100 eminim
Soran+1 yılKonuşma (arkadaşça) falan zinadan sayılırsa o ayrı
- +1 yıl
Evlilik olmadan ki temasdan bagsediyor.
- +1 yıl
Hiç bir şey den %100 emin olmazsın her saniyen onla bir değil
Soran+1 yılŞu an hiçbir şey anlamıyorum
- +1 yıl
Açıp arastır konuyla ilgili
s*ktir her boku yiyip evlilik çağına gelince pişman olursunuz zaten palavra bunlar
10 Yorumla
+1 yılAçık açık konuş gidicekse gitsin , günahlar örtülmeli ama bunu o çocuğun bilmeye hakkı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayir bahsetme sen tövbeni etmişsin bunlar konusulursa iliskiniz bozulur
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm çünkü düzeldim çok pişmanım kafayı yiyeceğim... Keşke en iyisini bekleseydim diyorum...
Cevap sahibi+1 yılbende ufak tefek hatalae yaptım öpüşme falan pişmanım temiz bir evlilik istiyorum
Soran+1 yılSakın bir daha yapma
Cevap sahibi+1 yılcanim istiyo bazen ama yapmiyorum bir kere oldu ama daha fazlasi olmadi sadece dokunma falan biraz
+1 yılBir çifte yönlendirmek için birinin tecrübeli olması iyidir. Ne kadar ileri gittiğini yazmamışın. Neler paylaştın ki? Birşey anlatma şimdilik. Nereye ilerliyor önce bir gör.
00 Yorumla
+1 yılNormalde söylenmeli ama konu Türkiye ve kadınlarımız olunca; söyleme...💐
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah'ın lûtfu geniştir
Onun işine karışılmaz. Mutluluklar dilerim10 YorumlaEvlenmek bunun kurtuluşudur
111 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince ortaya çıkar mı sence çıkar diyolar
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO çocuk karşımıza çıkarır ne bileyim Allah açığa çıkarır mı ki diye
Soran+1 yılYa hiçbir zaman tam bir birleşme yaşamadık ama belki gözümüz döndüğünde farketmeden zarar vermişizdir %10 ihtimal
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim öyle yapacağım inşallah
+1 yılSeninde dediğin gibi tövbe ettiysen gizli kalır. rahat ol
00 Yorumla
+1 yılKur'anı okursan nasıl olduğunu bilirsin. Allah merhametlilerin en merhametlisidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövben kabul oldu belki. Hiç bulandırma.
16 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama çok pişmanım kafamdan atamıyorum çok kötü oluyorum kavgalarımız da oluyo acaba bu yüzden mi oluyo hak etmediğim için mi diyorum
Cevap sahibi+1 yılKendini bu kadar kötüleme. Herkes hak ettiğini buliyor, bu iş olursa sen de onun hak ettiği birisin demektir.
İlla olaya bir tek konuda bakma, huyu ile kisisel özellikleri ile denksinizdir. Olmazsa da belki seni hak etmiyordur bile. Herkesin arasında kavga olabilir arada, normal bunlar.
Sen tovbene sadık kal, hayirlısını iste. Gerçekleri saklamak güzel değil ama en fazla eskiden bir sevgilin olduğunu söyle, ayrıntılara girip kafa bulandırma. Acaba sen onun hakkinda her şeyi biliyor musundur?
Soran+1 yılSen harika birisin var ya Allah seni bir an olsun üzmesin hep mutlu ol inşallah. Yüreğime su serptin ama aynı zamanda şimşekler de çaktı. İşte en sevdiğim insan tipi... Allah razı olsun çok haklısın..
Cevap sahibi+1 yılHer şey gönlünce olsun kardeşim.
Soran+1 yılAllah razı olsun hep dua edicem size siz de bana edin olur mu 🌹
Cevap sahibi+1 yılSenin icin hayırlısını dileyeceğim.
Vallahi. Herşeyin adı hata olmuyor ya.
20 YorumlaTövbe etmişsin sonuçta bunlardan bahsedip zihnini bulandirma sevgilinin hayatınıza devam edin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki gerçekleri ondan saklamak ne kadar doğru olur?
00 Yorumla
+1 yılOnun günahına girmemen için söylemen gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Yoluna bak kardeş bisiycik olmaz korkma
10 Yorumla
+1 yılTakma bunu tövbe ettin. Konusunu da acmz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin ne güzel olur sonuç olarak tövbe etmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girdiysen anlicak bunu saklayamazsın
00 Yorumla
+1 yılOlabilir evlenilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adama haksızlık değil mi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey olmaz söyleme Yeter
00 Yorumla
+1 yılNe temaslar oldu hanfendi
00 YorumlaEr gec cıkar
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çıkar mesela
Soran+1 yılYandım ya ben offf 😭
Soran+1 yılOrtaya çıkarsa beni boşar, o yaparsa da ben onu?
+1 yılNeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrmmuspuuuuxdm
00 YorumlaCikar dürüst ol
00 Yorumla
+1 yılNe yasadin neee
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi