Soruları yanıtlayabilir misiniz? Ama kopya çeken LGBT bireyi olsun tamam mı😏
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mucizeler hep kavimlere olmuştur dünyaya değil, kavim görüyordur ama 50 km yakında ki başka bir kavim görmez, Allah için zor değil bu, bunun için bir yaratıcının herşeye hakim, sahibi olduğunu anlaman lazım, siz sadece varlık yokluğa odaklamışsınız kendinizi
Hayır, tutarlılık ve kanıt benim odak noktam
Neler var mesela kanıt?
Cevap
4Cevap
Yüzde seksen hakimim diyebilirim dini inancıma... Bu sebeple İslamiyet'e inanıyorum ama Müslümanlara inanmıyorum...
Şakkül kamer gerçekten yaşandı mı sence? Yaşandıysa neden hiçbir tarihi kaynakta yok?
Daha çok var, ilk soruya cevap alamadım daha tutarlı şekilde
Eskiden baya hakimdim ama artık dinlere inanmıyorum
İnancın nedir?
İnancım direk Tanrı'nın bizzat kendisi. Ve yol gösterici olarak ruhçuluk.
Islam ve araplar hakkinda olan hicbir seye inanmiyorum ve saygi duymuyorum, umarim tum turk halki en kisa zamanda dinsizligi beninseyip bagnazliktan uzaklasip refah icinde yasar
Senin inancın ne
Dinsizim ben hicbir deye inanmiyorum, dunya hicbir seye inanmadiginda ve tadini cikardiginda güzel
Nasıl var oldu peki sence dünya
Var olmustur bir sekilde, bu sorularin cevabini bilsek ne bilmesek ne mesela? Bi tanrin oldugunda ve her seyi kisitlayan bir dine inanip araplastiginda gercekten mutlu oluyor musun?
Ben agnostiğim
Doğru yoldasin
İnancım yok
Ateist misin yani?
Peki bir yaratıcı yoksa bu evren nasıl var oldu sence? En başından ama, enerji diyeceksen o enerji nereden geldi
Yo benim öyle bir iddiaam var mı? Yazdım mı öyle bir şey? Fikrin ne bu konuda onu soruyorum?
Ben agnostiğim, bilemeyeceğimizi düşünüyorum
Neden yok olduğu veya yoksa evrenin nasıl var olduğu konusuna cevap ne işte
Bişeyi kabul ediyor veya reddediyorsan, neden kabul veya reddettiğini açıklayabilmen gerek bence. Tanrının olduğuna inanmıyorum, bence evren bu şekilde var oldu gibi
Evet açıklıyorum bir şey bilmediğimi söylüyorum ve bir şeyi bilinmiyor olması Normal yani bunu kabul etmek de zor mesela evrenin veya canlılığı nasıl başladığı ile ilgili şeyler bilimin konusu ateizmin konusu değil ben sadece bunu söyledim ha bunu bilip bilmemek benim şahsideki kararma kalmıştır. Şimdi bu soruya karşı Ben şu cevabı veriyorum bilmiyorum çünkü hiç kimse bilmiyor gerçeği teorilerimiz var abiye Gönül teorisi var ne bileyim Big Bang teorileri var ama bunlar her şeyi tamamen açıklamıyor şimdi ben sana bunları kitap gibi istersen anlatırım merak ettiğin şey buysa şimdi ben ateistim ama ateiste hakim olmak zorunda değilim ki ateizmin bir şeyi yok Bir kuralı yok ateizmin bir din değil yani bir öğreti değil bir sonuç
Sadece dua edip gusül aliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?