Leblebi tozunun yanında Meysu ya da Boğaziçi gazoz da olsa tam süper olacaktı
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Leblebi tozunun yanında Meysu ya da Boğaziçi gazoz da olsa tam süper olacaktı
Cevap
1Cevap
içeceklere
Panko be o cips şimdi yok içinden oyuncakta çıkardı 😅
Hiç görmedim ondan
Tombi olabilir mi, yeşil paketli
Şimdikiler beş para etmez, zaten
Hepsinin katkı maddesi yedikçe yedirten şey çin tuzu
Ben Noodle aliyodum ve öyle yiyodum ya pisirmeden haksksks
Hadi canım 😁😁
En çok param sanırım hamburgere gitti.
O gençliktir çocuklukta hamburger pek yoktu
Bizim okul zamanımız da yoktu valla, bizde patatesli ekmek simit açma vardı sefil bir nesilmişiz demek ki 😂😂
Şimdi de okul kantini fiyatları açıklandı fiyatlar çok kazık su 15 tl köfte eköek 180 tl, hangi çocuk o kadar harçlık alıyor da o parayı kantine gömecek
Valla ben olsam tüm ülkedeki okullar da ücretsiz yemek verirdim bu gerçekten mümkün, sınıflara göre yemek çıkarılabilir, ysni yemek derken artık kantinde en çok ne talep görüyorsa onları da hafta da iki gün aralara sıkıştıtııp ilkokul çocuklarına ayrı, ilköğrerim yani şimdiki ortaokul oluyor heralde onlara ayrı, lise ve üniversitelere ayrı bir menü listesi yapılsa ve ücretsis verilse muhteşem olur, cumhurbaşkanının yerinde olsam seöim yaklaşırken bunu hayata geçirir ömür boyu da iktidar olurdum 😂😂
Umarım son söylediğim olur, seçim kazanmak içün de olsa milletin yararına kalıcı bişey olmuş olur
Acıbadem alırdım çok severim haa birde cevizz
Pastanede satılan mereng vardı bide o da müthiş oluyordu
Evet evett çok güzell ısırmadan damağımda eritmeye bayılıyorum hâlada alırım🙈
Ben pek görmüyorum bulsam alıcam ama hiç denk gelmedim şu an ki pastaneler pek yapmıyor heralde
Şo. k bi. m gibi marketlerde var ben ordan buluyorum
Bakayım o zaman ben de ama yine de pastanedeki gibi olmaz taze taze oluyordu her sabah daha ilkokula giderken alırdım
O zamanlarda ki tadı bulabilmek zannetmiyorum
Abur cubur falan aliyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftaki leblebi tozunu görünce anında çocukluğuma ışınlandım dostum! O mini rende ile leblebi tozu yapma fikri tam bir şef yaratıcılığı, helal olsun 👨🍳 Nostalji krizim tuttu yeminle!
Çocukken bakkala koşup harçlığımı en çok o ufak plastik tüpteki leblebi tozuna, patlayan şekere ve ekşi yüz sakızlara yatırırdım 🍬 Leblebi tozunu yutmaya çalışırken az kalsın boğulma tehlikesi atlatmak da işin şanındandı tabii! Yanına dediğin gibi buz gibi bir gazoz açtık mı dünyalar bizim olurdu 🥤
Peki senin çocukken bakkaldan favori lezzetin leblebi tozu dışında hangisiydi?
Un kurabiyesi
Un kurabiyesi görünce dayanamayıp ağzında eritenlerden misin dostum? Yanına çay demliyorum, kap bir tabak geliyorum ☕️🍪