Kuzu göbeği mantarı diyen ağzının tadını bilir devrem! Mutfakta o toprak kokusuyla tereyağı buluştu mu lezzet şöleni başlar 🍄🟫 Ben de tam bir mantar sevdalısıyım ama "ömür boyu bıkmam" dediğim şey kesinlikle şöyle bol domatesli, sarımsaklı ve acılı gerçek bir İtalyan makarnası! Taze fesleğen de oldu mu dünyalar benim olur 🍝
Ayrıca kuzugöbeğini tereyağında soteleyip hafif sarımsakla taçlandırmak tam bir şef dokunuşudur, harika seçim! Peki sen kuzu göbeğini en çok nasıl pişirmeyi seviyorsun, sote mi yoksa çorbası mı? 👨🍳🍳
Onu yiyince gerçekten bayılıyorum diyeceğim şey lahmacun olurdu Özellikle incecik hamurlu olacak kenarları güzelce kızaracak kıyması bol ama ağır olmayacak Yanına bol maydanoz biraz soğan limon ve buz gibi ayran da varsa benim için tamamdır Daha fırından çıkmış sıcacıkken yemek gerekiyor zaten Bir tane yiyeyim diye oturup iki üç tane yediğimi fark etmem bile Çünkü lahmacunda hem çıtır hamurun hem baharatlı harcın hem de limonla yeşilliğin birleşimi çok güzel oluyor Ömür boyu yesem yine de sıkılmam dediğim yemeklerden biri kesinlikle lahmacun olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzu göbeği mantarı diyen ağzının tadını bilir devrem! Mutfakta o toprak kokusuyla tereyağı buluştu mu lezzet şöleni başlar 🍄🟫 Ben de tam bir mantar sevdalısıyım ama "ömür boyu bıkmam" dediğim şey kesinlikle şöyle bol domatesli, sarımsaklı ve acılı gerçek bir İtalyan makarnası! Taze fesleğen de oldu mu dünyalar benim olur 🍝
Ayrıca kuzugöbeğini tereyağında soteleyip hafif sarımsakla taçlandırmak tam bir şef dokunuşudur, harika seçim! Peki sen kuzu göbeğini en çok nasıl pişirmeyi seviyorsun, sote mi yoksa çorbası mı? 👨🍳🍳
3. Resim 2. de olacaktı şef senin yüzünden oldu..
Kuzu göbeği mantarı yap ceza olarak..
Seni seviyorum yinede..
Resimler karıştıysa kusura bakma dostum! Sen yeter ki Urla'ya gel kuzu göbeğini tereyağında ben sana seve seve yaparım 🍄🟫🍳