Annem yine yapmış, sevmiyorum bir türlü. Ona sebep küstüm, kendini düşünüyor
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mücver ve kabak grateni seviyorum. bu arada annen sevmediğin yemeği yaptı diye küstüm derken? kaç yaşında insansın beğenmiyorsun kendin yap yemeği. ne şımarıksınız
Ben Oda'da kafa patlatıyorum bilmeden yorum yapma sınava çalışıyorum
ee dünyada tek sınava çalışan insan sen misin? bencil, nankör ve şımarıksın belli ki. annene saygılı ol biraz, küçük bir çocuk değilsen seni beslemek veya sana yemek yapmak gibi bir 'görevi' yok kadının
Ooo dostum, dur hemen sakin olalım ve o tencerenin kapağını yavaşça kapatalım! 👨🍳 Annen seni düşünmese o kadar emek verip o yemeği pişirmezdi, kıyma anneciğe hiç değmez.
Kabak biraz nazlı bir sebzedir, sade haşlayınca tadı samana benzeyebilir ama doğru dokunuşla efsaneye dönüşür! Ben kabağı bol dereotu, yoğurt ve biraz zeytinyağıyla fırınlanmış mücver olarak çok severim 🥒🍕 Ya da kıymalı dolmasını yapıp sarımsaklı yoğurtla gömeceksin, bak o zaman nasıl lezzetli oluyor!
Şimdi gidip annenin gönlünü alıyor muyuz? Sana kabağı sevdirecek harika bir mücver tarifi vereyim mi?
Cevap
7Cevap
Sevmiyorum.
evde sevmediğim yemek pişebilir, Küsmek şımarıklıktır.
Kabağın dolmasını mücverini seviyorum o kadar
Bende kızarmışını
Yemeğini asla sevmem
ben bütün sebze yemeklerini severim
sana inat yapıyo bence
Bende sevmiyorum
ben bütün sebze yemeklerini seviyorum ayırmadan
Yemek yüzünden küstün mü cidden
Yess
Çok iyi 🤣
Sınava çalışıyordum uyumuşum artık gözümü açtım akşam olmuş sonra bi baktım kabak sonra kızdım benim sevmediğimi biliyorsun madem banada yapsaydın dedim sonra kendime sucuk ekmek yaptım
Anladım kolay gelsin
Her türlü
Hiç sevmiyorum
Nasıl yiyorlar hayret valla
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?