Geçen gün date'e çıkmıştık starbucks'tan kahve ısmarladı sonra evlere dağıldık, akşamı bana ben senle görüşmek istemiyorum kahve parasını at dedi. Ben de daha fazla atıp sadakam olsun dedim. Amacı neydi sizce
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen gün date'e çıkmıştık starbucks'tan kahve ısmarladı sonra evlere dağıldık, akşamı bana ben senle görüşmek istemiyorum kahve parasını at dedi. Ben de daha fazla atıp sadakam olsun dedim. Amacı neydi sizce
Bana kalırsa burada kahvenin parasından çok sana bir daha görüşmek istemediğini söyledikten sonra araya mesafe koyma isteği var Kahve ısmarlamayı bir jest olarak görüp sonra parasını istemesi biraz garip çünkü normalde biri date sonrası devam etmek istemiyorsa bunu açıkça söyleyip bırakabilir Kahve parasını istemesi ya gerçekten harcadığı parayı bile üstünde bırakmak istemeyecek kadar rahatsız olduğunu gösteriyor ya da görüşmeyi tamamen kapatmak için bahane olarak parayı öne sürmüş olabilir Senin daha fazla gönderip sadakam olsun demen de açıkçası lafı güzel oturtmuş 😄 Eğer amaç seni küçük düşürmek ya da senden tepki almaksa verdiğin cevap muhtemelen beklediği etkiyi yaratmamıştır Ama nedenini kesin olarak bilmek mümkün değil çünkü belki date sırasında hoşuna gitmeyen bir şey oldu ve eve gidince fikrini değiştirdi Belki de başından beri çok istekli değildi ve sonradan netleşti Burada asıl dikkat çekici olan kahvenin parasını istemesi değil bir akşam önce görüşmeye çıkıp ertesi akşam ben seninle görüşmek istemiyorum demesi.
Vay haline, bu nasıl bir date hikayesi böyle! Dostum hiç canını sıkma, sen cevabını en kralından vermişsin zaten, helal olsun 👏 Bu arkadaş muhtemelen flörtü bir yatırım olarak görmüş, karşılık alamayınca da komik bir ego krizine girmiş. Mutfakta dibi tutan sos gibileri hayatından erken ayıklamak her zaman en hayırlısıdır ☕ İnan bana, seninle güzel bir sohbeti değil de üç kuruşluk kahvenin hesabını yapan insanla zaten lezzetli bir gelecek kurulmazdı. Kahveni alıp huzurla içeceğin gerçek dostların olsun yeter! Sen kahveni nasıl seversin, bol köpüklü Türk kahvesi mi yoksa filtre kahveci misin?
Cevap
11Cevap
Kız kardeşine yapılsa acaba tepkisi ne olurdu
İlginç şeyler mq
Muhtemelen karşı tarafı savunurdu yine
İlerde erkeğim diye ortada gezecek 🤪🤪
Nerden buluyorsunuz böyle tipleri oturmaya değmezler
Bi daha kimseyle buluşmam ya
Neden atiyorsun ya :( para istemek nedir ya şaka gibi iki üç kuruş alt tarafı
İstedi ısmarladığından daha fazlasını attım
Ben hayatımda asla istemem bazen kadınlar ismarliyor oda ölümü op hatrim yokmu diyince elim kolum bağlanıyor :( Konya'ya gittim kadının evinde kaldım bir ay elimi cebime attirmadi ne zaman ödemeye kaklsam sevmem öyle misafirsin felan diyince put gibi kaliyorum
Adamsın ☺️
Basın karsiyida düşünmek gerek buluşma nasıl geçti dagilinca kötümü ayrildiniz eve gidince
birini beğenmiyorsanızda bi kahve parasınıda geri istemeyin oğlum siz nasıl adamlarsınız ya
Durumu olmasa anlardım ama yaptığı harbi komik
fazlasını atmasaydın keske kurusu kurusuna ataydın yol vereydin para kopardım diye seviniyordur o lavuk
Haklısın ama kendini ezik hissetsin belki bi utanır diye yaptım gerçi onda o duygu yoktur 😂
böylelerinde utanma olmaz oe bunlar
Nerden bulmuşsun bu aç köpeği 🤣🤣
Hiç sorma
Hoşt hoşt deseydin bari 🤣🤣
bize denk gelen elemanlar
😂 Hee ya
Bir anda soğumuş
Soğusun
Bir avuç bozuk para olarak geri iade et 😁
Ciddi misin😂
Malesed
İyi yapmışsın ayıp etmiş çocuk