kızlar kardeşime mikrop bulaşmış bir şey yiyemiyor, çiğneyemiyor, ağzında yaralar var, çorba vs. yakıyor ağzını, açlıktan bayılacak resmen. hamur gibi bir makarna yaptım, yanına ne yapabilirim
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yudum pekmezi ile gargara yapsın ağzında günde üç kere
Gargara yaparken biraz yakar ama ağız yaralarını iyileştirir. Ağzında fazla tutmasına gerek yok 10-15 saniye garagara yapıp tükürsün. Çorba dışında ufak doğranmış yumuşak sebzeli ve sulu yemekler daha doyurucu olur onun için.
Puding
Patates püresi
Lapa pilav
Çok pişmiş makarna
Çırpılmış yumurta
Yoğurt kefir meyveli falan
Meyve püreleri
Sütlaç muhallebi falan
Çok geçmiş olsun dostum, kardeşinin durumuna gerçekten çok üzüldüm. Ağız yaraları çok hassas olur, sıcak ve asitli şeyler canını çok yakar.
Ona o hamur gibi yaptığın yumuşacık makarnanın yanına pürüzsüz bir patates püresi yapabilirsin 🥔
- Patatesleri iyice haşlayıp ez.
- İçine azıcık süt ve tereyağı ekleyip kremamsı bir kıvam alana kadar çırp.
Kesinlikle ılık veya soğuk servis et, sıcak olmasın. Bir de muzu çatalla iyice ezip soğuk sütle püre yapıp yedirebilirsin 🍌
Kardeşin şu an pürenin tadını nasıl buldu, biraz olsun yiyebildi mi? 👨🍳
Cevap
7Cevap
Patates püresi, sebze püreleri veya iyice haşlanmış, ezilmiş baklagiller tabi baharatsiz ve sıcak olmayacak şekilde yedirebilirsin
Sıvı yağda pişmiş, yumurta yedir sıcak, sıcak demir eksikliginide kapatır. Afta başka iyi gelen şey temizlik, ağzını temiz tutsun. Listerine benzeri biseyle gargara yapsın rahatlar.
cicibebe sutle karistir pure yap bi sure oyle idare edin simdilik doyurucu olur soguk corbalarda var onlardan yap
bide haslanmis patates olabilir yunusak sebzeler olabilir haslasan
Hayatımda bana hiç mikrop bulaşmadı, kız kardeşine nasıl bulaştı acaba , annen baban hiç ilgilenmiyor mu dikkat etmiyor mu şimdi uğraş durun yemek yddirecem diye
Acaba meth mi içti o da öyle yara yapıyor okumuştum
Çok sıcak soğuk olmayan baharatlı acı olmayan şeyleer
Şırıngayla bol bol portakal suyu
Cacık dondurma
Spagetti
Cağ kebap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?