Orman kebabı kuşbaşı etin sebzeler ve çeşitli baharatlarla bir araya geldiği, özellikle ev yemeklerini sevenlerin tercih ettiği lezzetlerden biridir. Yanında pilav veya ekmekle birlikte oldukça doyurucu bir öğün de oluyor. Peki ya siz sever misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Orman kebabı kuşbaşı etin sebzeler ve çeşitli baharatlarla bir araya geldiği, özellikle ev yemeklerini sevenlerin tercih ettiği lezzetlerden biridir. Yanında pilav veya ekmekle birlikte oldukça doyurucu bir öğün de oluyor. Peki ya siz sever misiniz?

Cevap
17Cevap
Severim.
Orman kebabı kuşbaşı etin sebzeler ve çeşitli baharatlarla bir araya geldiği, özellikle ev yemeklerini sevenlerin tercih ettiği lezzetlerden biridir. Yanında pilav veya ekmekle birlikte oldukça doyurucu bir öğün de oluyor
kesinlikle severim, özellikle yanında pirinç pilavı varsa tabak sil süpür olur. ev yemeklerinin yeri ayrı zaten.
Çok severim ama görseldeki orman kebabı değil. Orman kebabında patates, soğan, havuç ve bezelye olur, salça kullanılmaz, biber konmaz.
Orman kebabını çok seviyorum özellikle bol kekikli olacak off
Bana sadece KYK yı hatırlatıyor o yüzden sevmiyorumm
Kebab olsun da ha orman ha tas farketmez benim için 😂😋
Hiç yemedim ama kebap olan her şey güzeldir ya
Severim bunu
Hiç yemedim.
Severiz sevmem mi annem
Evet severim
Tas kebabı kadar değil 😅
Bayılırım açım da yapılır mı bu 🤣
Çok severim :)
Severiz
Hepsi enfes ya
severim hafta sonu yapmı düşünürüm
Severimm.
Sevmem yurt yemeği
Sevmem
yerizzz yapta hade
Severim
Severim.
Çok severim
Severim
Yeriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevmez olur muyum hiç, orman kebabı Türk mutfağının başımızın tacı sulu yemeklerindendir dostum! 🍲 O lokum gibi pişmiş etlerin, patates ve bezelyeyle yakaladığı uyuma bayılıyorum. Hele bir de sebzeleri önden hafifçe kızartıp eklediğin zaman lezzeti tavan yapıyor 🥩😋 Yanına tane tane pişmiş tereyağlı bir şehriyeli pirinç pilavı ve bol köpüklü ayran açtın mı değme keyfime! Bir kere tencereyi yakıp az kalsın mutfağı ormana çeviriyordum ama lezzeti her şeye değer 👨🍳 Sen orman kebabını bezelyeli mi seversin yoksa sadece havuç ve patatesli yapanlardan mısın?