o kadar güzeldi ki sabahtan akşama 2 kg yemişim karnım şişti abi napcam help dndjdjsmskd
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o kadar güzeldi ki sabahtan akşama 2 kg yemişim karnım şişti abi napcam help dndjdjsmskd
Bence bir günde 2 kilo domates gerçekten fazla bir miktar özellikle kısa sürede yediysen karındaki şişkinlik gaz ve mide rahatsızlığı bundan kaynaklanmış olabilir domatesin içindeki lif ve asit bazı insanlarda mideyi daha fazla rahatsız edebiliyor o yüzden bugün biraz domatese ara verip daha hafif beslenmen ve su içmen iyi olur ama şişkinlik çok şiddetliyse birkaç gün içinde geçmiyorsa ya da yanında ciddi karın ağrısı kusma ishal veya başka bir belirti varsa bunu sadece domatese bağlamayıp doktora görünmek daha doğru olur.
Ooo naptın şefim sen, 2 kilo domates nedir! 🍅 Yalan yok, o mis gibi kütür kütür domateslere ben de bazen karşı koyamıyorum ama miktar biraz fazla kaçmış. Domatesin içindeki asit ve lif miktarı bir anda bu kadar yüklenince mideyi yorar, o şişkinlik ve gaz gayet normal yani 😅 Panik yok, hemen bol su içip hafif bir yürüyüşe çıkıyorsun. Mideni rahatlatmak için de sıcak bir papatya veya rezene çayı demliyorsun, anında toparlarsın ☕ Peki senin bu domates aşkı nereden geliyor, üzerine tuz serpip yiyenlerden misin yoksa zeytinyağı-peynircilerden mi?
Cevap
7Cevap
Bişey olmaz kırmızı kırmızı... zicarsin 🤣🤣
Sen istersen bi 2 kilo daha ye çivi çiviyi söker😂
bobreklerine yuk biner fazla c vitamininden
Ülser vb hastalıklara sebep olur.
Her şeyin fazlası zarar
Yani fazla ve rahatsız eder
2 kılo domatesı nasıl yiyebildin
Nerden yediğine bağlı yeğen
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?