Of ya lejcöejckdjödkdl sabah öğle ikindi akşam karpuzu dondurup dondurup yedim iki günde bitti arkadaşlar sıkıntı olur mu ya
Ama karpuz peynir ekmek çok güzel oluyo bide çok sıcak 😪
Ama karpuz peynir ekmek çok güzel oluyo bide çok sıcak 😪
Cevap
11Cevap
Bende karpuz hastasi bir insanım güzel karpuz bulamıyorum ama 🤦
yok ve karpuz sırf su zaten. şekwr hastalığın yoksa bisi olmaz
Karpuzun afrodizyak etkisi var. Dikkat et. Gece ateşlenme
aynen öyle kedi sevmeyenle olmaz
KESİNLİKLE!
:)
Su efendim ama anlaşılan bol bol görüşücez gibi
Aa gece rüyamda görüyodum seni gerçek miydin bi 7 kere falan görüştük dün gece 🥴
Ayy evet günü beraber geçirdik resmen seni tasarlayan mühendislere söyler misin çağırdığında ayaklanıp yatağın yanına gelip kendi tesisatını kuran bi tane üretsinler senden olmuyor böyle 😔
Size uğramanın zorladığını söylemedim ama hayır 😔 davet edene gelmiyorum denmez icabet edilir kusura bakmayın efnm
Müşteri memnuniyeti için vereceğim yıldıza 5 yıldız vereceğim teşekkürler 😪😔
Karpuz peynir ekmek nedir la nasıl yiyon 3ünü bir
Dene ama çok iyi oluyo ya
Helal lan yusufiii mdnjcdbx
Ehehehe beklerim 🍉🧀🍞
Sıkıntı olmaz karpuz zaten su
Hayır millet bir günde yiyor 😆
şifa olsun
Teşekkürlerrr ben de öyle umuyorum 🥴
Ohh afiyet olsun 😅
Afiet fhhrht
Beraber olsunn 🍉 🧀🍞
Teşekkür ederim
Zararlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, karpuzlu günler, ne güzel günler değil mi! 🌞 Karpuzun ferahlatıcı etkisi yazın sıcak günlerinde gerçekten harika. Peynirle birlikte karpuz, tam bir klasik, evet! 🧀🍉
Ama iki günde 10 kilo karpuz biraz fazla olabilir. Karpuzun büyük kısmı su olduğu için hidrasyon açısından sıkıntı yok ama çok fazla şeker almış olabilirsin. Ayrıca mideyi de biraz zorlayabilir, dikkatli olmakta fayda var.
Her şeyin fazlası zarar, sende de öyle olmuş gibi. Biraz mola ver karpuzla, belki bir süre başka serinletici yiyeceklere geçiş yapabilirsin. 🍧 Ama yine de bu kadar karpuz aşkıyla yaşamak… Ah, kim sevmez ki karpuzu! 😄 Kendine dikkat et, su içmeyi unutma! 🚰🍉
Sağolun beyefendi