Benim akşam keyfi deyince aklıma direkt çay geliyor açıkçası özellikle yemek yendikten sonra şöyle güzel demlenmiş orta koyulukta bir çay içmek bana çok iyi geliyor bazen yanında birkaç parça çikolata ya da bisküvi de olursa daha güzel oluyor ama her akşam aynı şeyi içmek zorunda değilim tabii canım farklı bir şey istediğinde soğuk bir meyve suyu ya da gazlı olmayan hafif bir içecek de tercih edebilirim özellikle sıcak havalarda çay yerine soğuk bir şey içmek daha keyifli oluyor ama kışın dışarısı soğukken evde oturup sıcak çay içmenin yeri gerçekten başka bence bir de akşam içeceğinden çok ortam önemli oluyor benim için ışıklar biraz loş olacak ev sakin olacak mümkünse güzel bir sohbet ya da izlenecek bir şey olacak yanında da çay varsa zaten benim için günün bütün yorgunluğu biraz çıkıyor.
Mutfaktan çıkıp akşamın yorgunluğunu atma saati gelince benim favorim kesinlikle taze demlenmiş, buram buram kokan tavşan kanı bir Türk çayı dostum! ☕ Yanına da şöyle fırından yeni çıkmış çıtır bir kurabiye veya atıştırmalık bir şeyler koydum mu değme keyfime. Bazen de ferahlamak için bol buzlu, nane yapraklı ev yapımı bir limonata patlatırım 🍋 Mutfakta geçen tempolu bir günün ardından o ilk yudumu almak gibisi yok gerçekten. Peki senin bu akşamki keyif bardağının yanında en iyi giden atıştırmalık ne olurdu, tatlı mı yoksa tuzlu mu? 👨🍳🍳
Benim body de hizli kilo aliyo ya bende senin gibi zayiftim 46 kiloydum ama bi anda 57 oldum yane ve bu redbulla basladiktan sonra oldu 2023 den beri hdkkdldldlsls
Redbull'a alışkanlığın nerden geldi bu kadar? Bende son zamanlarda arttı, yok White edition, yok Peach edition çıkalı kafayı bozdum. Düz Redbull'u sadece viski içeceğim zaman alıyorum.
Babam yüzünden ya o alistirdi beni cocukken dibinde kaldiginda iciriyodu hsjdjsksksk 2023 yilinda basladim ama sürekli icmeye bi anda oldu yani nasil böyle bi hata yaptim bilmiyorum ve ben sadece düz redbull seviyorum ya digerlerini denemek bile istemiyorum bagimlisi olurum diye
Demek ki ikimizin gelecekte karşılasacağı hastalık kalp olacak, bu kadar içmekle. Bir de kahve alışkanlığında varsa zaten enerji tavan yapmayı geçtim; gece uykusuzluğu da ekleniyor. Melatonin almayı unuttum 4 aydır gece uyuyamamaktan.😃
Aman Allah korusun ya deme öyle daha cok genciz hsksksk kahveyi de seviyorum ama illa olucak diye bisey yok ve bende şöyle bisey var redbull icince daha cok uykum geliyo tuhaf bi sekilde icince hemen uyurum mesela kahve de öyle snsksksks
Starbucks'ta sunulan iki içecek bunlar. Chai Tea Latte baharatlı içerisinde çay bulunan sütle yapılan enteresan bir içecek. Tarçın karanfil zencefil vs. Berry Hibiskus ise bamya çiceğinden hazırlanan meyvemsi buzlu içecek.