Yeme & İçme Akşamınıza eşlik eden içecek nedir? Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kahve içmek isteyenlerle içelim dostlar Akşamınıza eşlik eden içecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun bence kahve ve kola içiyorum şekersiz 1 2 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Sana da afiyet olsun barış :) u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim abla :)
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. Çaya devam Bir Türk kahvesi yapsalar içerdik ortam yok dışarda yağmur var 1 11 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Vayy Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Hiç soru bence paylaşmadan nasıl fenomen oldunuz :) Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Ne kadar sürede fenomen oldunuz faydası ne mesela Yorumla barraküda +1 yıl Uzun mevzu yazarım Şimdi derler torpilli diye :)Sadece cevapların en iyi görüş seçilmesi mevzu Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Fenomen olmanın faydası ne peki Yorumla barraküda +1 yıl Ne yönden bakiyoruz olaya onu söyleBazıları milletin danistigi kişi olmayı bile fayda sayiyor Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Hmm Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Bana bi dünya yazan cinsellik teklif eden tanışmak isteyen var fenomenleri düşünemiyorum bu konuda Yorumla barraküda +1 yıl :)) Yorumla glmnyzu01 +1 yıl Bence çay daha. akbule gecer Yorumla barraküda +1 yıl @glmnyzu01 teşekkür Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir iki yudum alalım dedik öyle sodayla güzel gidiyor 1 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bu fincanın kulpları da Afrika Kabilelerindeki kulaği delinmiş kocaman boşluk kalmış adamlara benziyor kfkxkx 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sunum yapmış bide foto için :D :D neyse afiyet olsun. 0 10 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Ee :) n3 yapcaktım ya Yorumla Regnanspiritus +1 yıl çikolatayı itina ile vurgulamasan olmaz demi :D Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Saklasamıydım :) neden ki renk katıyo Yorumla Regnanspiritus +1 yıl fazla ön planda :D sanki külçe altın gösterir gibi olmuş :D Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Oo komikti :):))) Yorumla Regnanspiritus +1 yıl lütfen çikolatayı öyle ön plana çıkartma maksat kahve içmek olsun :) Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Tamamdır :):) Yorumla Regnanspiritus +1 yıl ^_^ Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Teşekkurler yorumuna akranım Yorumla Regnanspiritus +1 yıl rica ederim sayın akran. Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Henüz bir içecek eşlik etmiş değil. 1 3 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl :) şimdiden afiyet olsun Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Senle kahve içelim Yorumla XG10AV +1 yıl Olur, içelim. Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ihlamur. Cok hastayim🤧😕 1 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Geçmiş olsun :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kahve iyide , çikolata Ülker hariç. 1 9 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl En sevdiğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en kötüsü ülker... eti en iyisi. diğer en iyiler Nestlé, milka, toblerone Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Nestlé midemi bulandırıyor sevmiyorum tadını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ozaman eti al. valla ülker berbat Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl K. bakma üker yicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakarım valla. eti ye.. bi dene.. yolliim? Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Ney Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Eti ülker yerim sadece Nestlé özellikle almam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam, eti ye. sadece eti Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çay var her zamanki gibi.. 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Kahve 😋 1 3 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Afiyet olsun :) Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl Size de 😇🌸 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Tesekkurler :) Yorumla
Gökçe__m Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ah kahve en sevdiğim ☕🤗 1 2 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Tesekkur ederim :) Yorumla BeyazAtletli3 1 yıl Dm atar mısın gökçe Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Akşam kahve içmek isterim ama uykumu kaçırıyor. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sallama çay mecburen 0 4 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Hmm :) afoyet olsun Yorumla emre00 +1 yıl Sağol 😌 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Rica ederim fonomen :)) Yorumla emre00 +1 yıl Aha estağfurullah;)) Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Cayyyy 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Afiyet olsun bence kahve ve kola içiyorum şekersiz
Sana da afiyet olsun barış :)
Teşekkür ederim abla :)
Çaya devam
Bir Türk kahvesi yapsalar içerdik ortam yok dışarda yağmur var
Vayy
Hiç soru bence paylaşmadan nasıl fenomen oldunuz :)
Ne kadar sürede fenomen oldunuz faydası ne mesela
Uzun mevzu yazarım
Şimdi derler torpilli diye :)
Sadece cevapların en iyi görüş seçilmesi mevzu
Fenomen olmanın faydası ne peki
Ne yönden bakiyoruz olaya onu söyle
Bazıları milletin danistigi kişi olmayı bile fayda sayiyor
Hmm
Bana bi dünya yazan cinsellik teklif eden tanışmak isteyen var fenomenleri düşünemiyorum bu konuda
:))
Bence çay daha. akbule gecer
@glmnyzu01 teşekkür
Bir iki yudum alalım dedik öyle sodayla güzel gidiyor
Bu fincanın kulpları da Afrika Kabilelerindeki kulaği delinmiş kocaman boşluk kalmış adamlara benziyor kfkxkx
Sunum yapmış bide foto için :D :D neyse afiyet olsun.
Ee :) n3 yapcaktım ya
çikolatayı itina ile vurgulamasan olmaz demi :D
Saklasamıydım :) neden ki renk katıyo
fazla ön planda :D sanki külçe altın gösterir gibi olmuş :D
Oo komikti :):)))
lütfen çikolatayı öyle ön plana çıkartma maksat kahve içmek olsun :)
Tamamdır :):)
^_^
Teşekkurler yorumuna akranım
rica ederim sayın akran.
Henüz bir içecek eşlik etmiş değil.
:) şimdiden afiyet olsun
Senle kahve içelim
Olur, içelim.
Ihlamur. Cok hastayim🤧😕
Geçmiş olsun :)
kahve iyide , çikolata Ülker hariç.
En sevdiğim
en kötüsü ülker... eti en iyisi. diğer en iyiler Nestlé, milka, toblerone
Nestlé midemi bulandırıyor sevmiyorum tadını
ozaman eti al. valla ülker berbat
K. bakma üker yicem
bakarım valla. eti ye.. bi dene.. yolliim?
Ney
Eti ülker yerim sadece Nestlé özellikle almam
tamam, eti ye. sadece eti
Çay var her zamanki gibi..
Kahve 😋
Afiyet olsun :)
Size de 😇🌸
Tesekkurler :)
Ah kahve en sevdiğim ☕🤗
Tesekkur ederim :)
Dm atar mısın gökçe
Cay ama daha yoldayım
Akşam kahve içmek isterim ama uykumu kaçırıyor.
Sallama çay mecburen
Hmm :) afoyet olsun
Sağol 😌
Rica ederim fonomen :))
Aha estağfurullah;))
Cay ya da nescafe
💧 su
efes
şu an golf kahve
Viski.
Şu anlık hiçbir şey
Ohh miss