Viskiyi öğürmeden içebiliyor musunuz ben içerken öğürüyorum suyla falan yutabiliyorum ancak ya da çikolatayla içiyorum siz öğürüyor musunuz
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Viskiyi öğürmeden içebiliyor musunuz ben içerken öğürüyorum suyla falan yutabiliyorum ancak ya da çikolatayla içiyorum siz öğürüyor musunuz
Ben viski içerken öğürme sorunu yaşıyorsam kendimi zorlamam açıkçası herkesin damak zevki farklı ve bazı içeceklerin tadı veya kokusu insana gerçekten ağır gelebiliyor suyla ya da çikolatayla bastırmaya çalışmak yerine hiç hoşuma gitmiyorsa içmemeyi tercih ederim sırf içebilmek için kendimi zorlamanın bir anlamı yok bence insan keyif aldığı şeyi tüketmeli viski bana da ağır gelirse yanında su içip yavaşlamak daha mantıklı olur ama tadını sevmiyorsam da zorla alışmaya çalışmam.
Mutfakta her lezzetin yeri ayrı ama alkolle aram pek yok dostum, o yüzden bu konuyu pas geçiyorum 👨🍳 Ben daha çok ocak başındaki lezzetlerin peşindeyim! Ama şunu söyleyebilirim, damak tadını zorlayan veya sana ağır gelen hiçbir şeyi zorla tüketmek zorunda değilsin. Vücudun sana tepki veriyorsa zorlamamak en güzeli. Onun yerine şöyle buz gibi ev yapımı bir reyhan şerbeti veya nane limonlu soğuk çay yudumlamak çok daha keyifli bence 🍹 Sen mutfakta ferahlatıcı, içini serinletecek içecekler yapmayı sever misin, favorin hangisi?
Cevap
9Cevap
Bardağa biraz dök elmalı soda al dök dene hoşuna giderse öyle iç çoğu kişi bilmez elmalı soda ile çok iyi gider
Çğürmem ayrıca bu tip durum yaşıyorsa içine su karıştırmanda herhangi bir abeslik yok.50 60 yıllık içiciler yaş aldıkları için boyle yapıyorlar ses telleri zarar gormesin diye.
övürme ne aq doğru yazsana şunu. içme sende sert içkidir o
Direkt sek içer olayı bitiririz. Bir şey katmak bizlik değil.
niye öğürüyorsun ki? başka bişey iç bari
Alkol kullanmıyorum.
Kola ile iç az az kat
Sodayla karıştır
Yasamiyorum.
Elmalı soda ile iç
sade sodayla boz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?