Kişilik & Karakter Sek viski içermisiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buzlu soğuk viskimi yudumluyom hem iş hem keyif oteldeki müşteriler getiriyor istiyom 😄 Sek viski içermisiniz? Cevapla İş Soruları Müşteri Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet çok severim. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet.. İçine biraz da buz atıp içtim birkaç gün önce.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç icmedim nasıl tadı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok acı yakar içini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aciysa hiç icemem Yorumla Soran +1 yıl İçemen redbulla karıştırıp iç Yorumla wheelsoffire +1 yıl buzlu sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle olur Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. kalıtelı vıskı sek ıcılır zaten 2 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sek içemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet çok severim.
Evet.. İçine biraz da buz atıp içtim birkaç gün önce..
Hiç icmedim nasıl tadı
Çok acı yakar içini
Aciysa hiç icemem
İçemen redbulla karıştırıp iç
buzlu sadece
Öyle olur
kalıtelı vıskı sek ıcılır zaten
Sek içemiyorum
afiyet olsun
Sağol