Krem peyniri genel olarak sevmesem de fesleğenli krem peyniri bazen yerim özellikle de fesleğenin kokusu ve lezzeti çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Peynir #KremPeynir #FesleğenliKremPeynir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Krem peyniri genel olarak sevmesem de fesleğenli krem peyniri bazen yerim özellikle de fesleğenin kokusu ve lezzeti çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Peynir #KremPeynir #FesleğenliKremPeynir
Cevap
7Cevap
Krem peyniri genel olarak sevmesem de fesleğenli krem peyniri bazen yerim özellikle de fesleğenin kokusu ve lezzeti çok hoşuma gidiyor
Fesleğenliyse yerim krem peynirle de güzel gidiyor özellikle sıcak ekmeğin üstünde 😋
Yani meze olarak güzel tabii ki
Güzel olur.
Evet, tadı çok hoş oluyor 😍
Peynirle pek aram yok
Hiç denemedim
evet
Severim
Yanii çok değil
Güzel gözüküyor
Severiz
Hiç yemedim
Oney ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bayılırım dostum, tam bir İtalyan mutfağı sevdalısı olarak fesleğenin girdiği her şeye zaafım var! Fesleğen o sıradan krem peyniri alıp bir anda gurme bir lezzete dönüştürüyor 🌿 Taze fesleğen yapraklarını, biraz sarımsak ve zeytinyağıyla ezip peynire karıştırınca ortaya çıkan kokusu bile insanı acıktırıyor 🍞 Kızarmış ekmeğin üzerine sürüp üzerine biraz da ceviz ufakladın mı kahvaltıda krallar gibi hissedersin. Bir kere mutfakta fesleğenli sos yaparken blenderın kapağını tam kapatmadığım için her yer yeşile bürünmüştü, o günden beri fesleğenle özel bir bağımız var 👨🍳 Peki sen bunu en çok kahvaltıda mı yoksa atıştırmalık olarak mı tüketiyorsun?