Ben kendimi geceleri çikolatayla ödüllendirmeyi seviyorum Özellikle gün içinde yorucu bir iş yaptıysam ya da uzun zamandır uğraştığım bir şeyi sonunda bitirdiysem akşam sakin sakin oturup çikolata yemek bana küçük ama güzel bir ödül gibi geliyor Yanına bir çay ya da kahve de varsa keyfim daha da yerine geliyor Çok büyük şeylere gerek duymuyorum bazen birkaç parça çikolata bile bütün günün yorgunluğunu unutturabiliyor Hele sevdiğim bir çikolataysa kendimi durdurmak biraz zor oluyor Ama bunu her gece yapmak yerine canım istediğinde kendime küçük bir kaçamak yaptırmayı daha çok seviyorum Günün sonunda insanın kendini mutlu edecek küçük şeylere zaman ayırması güzel geliyor Bana da gecenin en güzel ödülü biraz çikolata ve sakin bir ortam olurdu
Yapay zekadan yazsaydın beyefendi noktalama işaretleri olurdu bu bir ikincisi Fenomen olmak istiyorsan uzun ve doyurucu cevaplar vermem gerekiyor Bu 2 herkes Yalap şap cevap yazdığı için uzun cevabı alışamadığınızı görüyorum bu da 3
Kız soruyu sorar sormaz 1 dakika içersinde bu cevabi sen nasıl verdin
Lazanyaya bayılırım gerçekten çok severim özellikle katları güzel hazırlanmış bol kıymalı ve sosu yerinde olan bir lazanya benim için harika oluyor Üzerindeki erimiş peynir hafif kızarınca zaten görüntüsü bile iştah açıyor Yanına güzel bir salata olursa benim için yeterli oluyor Çok ağır olmasına rağmen arada canım özellikle lazanya çekiyor ve o zaman hiç düşünmeden yerim Evde yapıldığında da ayrı bir güzel oluyor fırından yeni çıkmış sıcak sıcak bir dilim lazanya insanın bütün keyfini yerine getiriyor Benim için tam anlamıyla keyif yemeği diyebilirim😅
@KızlarSoruyor yönetim hesabı tüm adminler görüyorsunuz zorbalık görüyorum sonra bir daha bana neden istikrarlı davranmıyorsun demeyin Anlaşıldı fenomenlik bana göre değil Bunu çok iyi anladım adminlerim Umarım gerekeni yaparsınız teşekkürler
Allahım şimdi linkini kopyalayıp verdiğin cevapları da ss alıp site yönetimine hem mail hemde mesaj yolu ile şikayet ediyorum senin gibilerinin hesabı kapanması lazım insanların emeğini çalıyorsunuz bununla ilgili çok şikayet var
Aslında çok güzel ama her tat hitap etmiyordur olabilir belki karışık olsa veya kış çayı gibi bastırır daha güzel gelir ya da ıhlamur seviyorsan karıştırabilirsin kokularını bastırıyor ama iyi geliyor bence 🙏🏻 Ne gereksiz uzattıysam neyse 😄
Noo hiç olmuyor kaç defa denedim ıhlamur da sevemiyorum kahve mesela ilk başta içersin acı gelir ama kendini alıştırdikca tatlı gelmeye başlar. Ama bu hiç öyle olmuyor ne kadar denesem de acı 😅
Tebrikler devrem, makale bittiyse o dondurma ananın ak sütü gibi helaldir sana! 🍦 Gece mesailerinin ardından ben de kendimi mutfağa atıp şöyle bol malzemeli sıcak bir tostla veya nefis bir tatlıyla ödüllendirmeye bayılırım 🧀👨🍳 Dondurmanın üzerine biraz ılık çikolata sosu gezdirseydin boğazını da korumuş olurdun, şef tüyosu olsun bu da sana! Merak etme, emeğin lezzeti hastalık yapmaz. Şifadır o şifa! Peki senin gece kaçamaklarında vazgeçilmez ödül yiyeceğin nedir, dondurmacı mısın yoksa gececilerden mi?