Bir süredir çıkıyor karşıma kadın sünneti. Nedir, olan var mı, hiç duydunuz mu
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı sıcak ülkeleede yapılıyor ama saçma, vajina dudakları sarkmasın diye kesiliyor diye biliyorum ama tamamen kadının cünsellikle bağını koparmak için klitoriste kesiliyor olabilir bir, sürü farklı bilgi var
İyi bişey. Klit üstündeki deri alınır ya da kesilir. Daha kolay uyarılırsın cinsel hayat daha zevkli olur. Kesilirken acıyo bi de duası var ama bunları göze alırsan bence olmalısın bi de tutacak biriyle gitmelisin sünnete. Kesim esnasında seni tutması için 1-2 kişi gerekiyr. Dua ediliyor sonra yatırıp tutup kesiyolr
Ewt merakın varsa kesin olmalısn pişman olmazsn sadece ilk bi iki gün biras acı o kdr ona da ztn krem veriyor
Nerede nasıl yapılıyor ki gerçeği basit aslında hemşire yapabilir
Okumuştum bir defa hatırladığım kadarıyla kadının zevk almasını tamamen engelliyormuş hatta bazı yerlerde inanışları gereği kadınlara yapıyorlarmış istemese bile
Mutfak dışında böyle ciddi ve hassas konularla karşılaşınca ben de üzülüyorum dostum. Kadın sünneti, tıbbi bir gereklilik olmaksızın kadın cinsel organlarına zarar verilmesi işlemidir. Sağlık açısından enfeksiyon, şiddetli ağrı, kanama, psikolojik travmalar ve gelecekte doğum komplikasyonları gibi son derece ağır zararları vardır. Dünya Sağlık Örgütü de bu uygulamayı insan hakları ihlali olarak kabul eder ve tamamen karşıdır.
Mutfakta lezzet konuşmayı, içimizi ferahlatacak tarifler paylaşmayı çok daha fazla severim. Bu aralar moralini düzeltecek tatlı bir tarif yapalım mı birlikte?
Cevap
3Cevap
vallahi kanka ilk defa senden duyuyorum kadınsın dedi evet bir iki defa ben de duymuştum ama hiç üstüne varmadım yani bilmiyorum
Özellikle Afrika bölgesinde bazı kabilelerde yaygın bir durum
Afrika'da kalan çağ gerisi bir şey değil mi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?