Sağlık Kadın organı şekli sağlık problemi yaparmı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kadın organınin kabarık dolgun olması sağlık açısından problem yaratır mı? m Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yapı olarak dolgun bı fark var mı normalden diyorum Kadın organı şekli sağlık problemi yaparmı? Cevapla Dolgu Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl vulva genetik yapıya sahip bir organdır•dudakları sarkık•veya ince dudaklı•yada kabarık etli bir görünümü olabilir 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tam tersine erkek için daha doyurucu ve tahrik edicidir 0 1 Yorumla Karga1993 +1 yıl En iyisi bu zaten diyorum bende dolgun olması daha güzel diyorum. Gece gece dert bulamayınca bunu mu sorun ettin kendine Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl enfeksiyonun birikimi olmuş acilen tedavi olman şart 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya yapı olarak dolgun Yorumla infernoHeRo +1 yıl haaa, yok yok aksine daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla infernoHeRo +1 yıl doğum ve cinsellik sırasında açılmalar daha rahat olur ayrıca oral yapılmasından hem daha çok keyif alırsın hem de daha çok keyif verirsin Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladimm Yorumla infernoHeRo +1 yıl evet bencede gayet iyi anlamışsın Yorumla Soran +1 yıl Sen anlattinn Yorumla infernoHeRo +1 yıl öğrenmen için anlatmam gerekiyodu Yorumla Soran +1 yıl Pekiii Yorumla infernoHeRo +1 yıl daha bi mutlu oldun bu güzel Yorumla
eagen_91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çekicilik seksi görünme açısından erkekleri cezbedecektir ama sağlık açısından kaşıntı iltihap akması varsa doktora danışmanda fayda var. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle. bise yapı olarak dolgun Yorumla eagen_91 +1 yıl O zaman tadını çıkart. Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kabarık dolgun olanlar aranıp bulunamayanlar :) kilolu musun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo orta Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Dudak kısmı kapalı mı? Yorumla Soran +1 yıl dudaklar felan dolgun ya Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Bi özelden yazar mısın örnek foto atacam Yorumla
Richgeziyor Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Sanmiyorum senin gibi kabarik onlarcasini si... k.. tim. sorun olsa zaten haberin olurdu 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Yaratmaz kabarik olmasi daha guzeldir oral. icin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladim Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Ince taytta goruntusu guzeldir.. bu saatte dusuncesi sehvet vericidir. Yorumla Soran +1 yıl Evet taytta çok belirgin Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Geceye damgayi ve imzayi sen atacaksin galiba... ama Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Canim guzel ve guzel. dolgun bal kutun ile erkilersin beni Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğerki enfeksiyon kaparsa yapabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Enfeksiyon felan yok ya sadece dolgun biraz benimki dış dudaklar felan Yorumla Seni_ben +1 yıl Yo neden yapsın ki normaldir dolgun oluşu bir çok insan senin gibi olduğunu düşünüyorum. Ben bir sağlıkçı olarak söylemiyorum bu başka nedenler vardır Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir şekli var ki 0 1 Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Şişkin ve dolgun mu bence hayır aksine etkileyici olur ve en güzel olanı o Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kiloluyum bende de öyle. Bir sorun olmaz. 3 2 Yorumla batuhannn11 +1 yıl Çokmu kabarık seninki Yorumla tugrul3461 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoo yapmaz görüntü olarak da estetik sen daha iyi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski sevgilimin ki öyleydi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne problemi yaratacakmis ya 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadarini bilemem knk gormedim etmedim hayalimden nasil bir sey canlandirip hayal edeyim, belki de alakasiz bir sey canlanacak neticede. Cok dert ettiysen doktora gorunebilirsin
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
vulva genetik yapıya sahip bir organdır
•dudakları sarkık
•veya ince dudaklı
•yada kabarık etli bir görünümü olabilir
Tam tersine erkek için daha doyurucu ve tahrik edicidir
En iyisi bu zaten diyorum bende dolgun olması daha güzel diyorum. Gece gece dert bulamayınca bunu mu sorun ettin kendine
enfeksiyonun birikimi olmuş acilen tedavi olman şart
Hayır ya yapı olarak dolgun
haaa, yok yok aksine daha iyi olur
Nedenn
doğum ve cinsellik sırasında açılmalar daha rahat olur ayrıca oral yapılmasından hem daha çok keyif alırsın hem de daha çok keyif verirsin
Hmm anladimm
evet bencede gayet iyi anlamışsın
Sen anlattinn
öğrenmen için anlatmam gerekiyodu
Pekiii
daha bi mutlu oldun bu güzel
Çekicilik seksi görünme açısından erkekleri cezbedecektir ama sağlık açısından kaşıntı iltihap akması varsa doktora danışmanda fayda var. :D
Yok öyle. bise yapı olarak dolgun
O zaman tadını çıkart.
Sana yapmaz ama yalayani mubtelasi yapar :))
Kabarık dolgun olanlar aranıp bulunamayanlar :) kilolu musun?
Yoo orta
Dudak kısmı kapalı mı?
dudaklar felan dolgun ya
Bi özelden yazar mısın örnek foto atacam
Büyük bir fark olduğunu nerden çıkarıyorsun
Sanmiyorum senin gibi kabarik onlarcasini si... k.. tim. sorun olsa zaten haberin olurdu
Yaratmaz kabarik olmasi daha guzeldir oral. icin
Hmm anladim
Ince taytta goruntusu guzeldir.. bu saatte dusuncesi sehvet vericidir.
Evet taytta çok belirgin
Geceye damgayi ve imzayi sen atacaksin galiba... ama
Canim guzel ve guzel. dolgun bal kutun ile erkilersin beni
Eğerki enfeksiyon kaparsa yapabilir
Enfeksiyon felan yok ya sadece dolgun biraz benimki dış dudaklar felan
Yo neden yapsın ki normaldir dolgun oluşu bir çok insan senin gibi olduğunu düşünüyorum. Ben bir sağlıkçı olarak söylemiyorum bu başka nedenler vardır
Sekile takilmayin
Nasıl bir şekli var ki
Şişkin ve dolgun mu bence hayır aksine etkileyici olur ve en güzel olanı o
Kiloluyum bende de öyle. Bir sorun olmaz.
Çokmu kabarık seninki
Ne güzel
Normal bir çok şekil var
Yoo yapmaz görüntü olarak da estetik sen daha iyi
Eski sevgilimin ki öyleydi
Ne problemi yaratacakmis ya
O kadarini bilemem knk gormedim etmedim hayalimden nasil bir sey canlandirip hayal edeyim, belki de alakasiz bir sey canlanacak neticede. Cok dert ettiysen doktora gorunebilirsin
ne gibi sağlık problemi yapabilir ki?
ne alaka ablam
Seninkisi nasıl çapraz gibi mi duruyor
Yok gayet hoş
Hos bi goruntu
Bir şey olmaz