Daha hiç yemedim, hep iğrenç geliyordu ama güzel makarna tarifleri gördüm. Karidesli denesem mi diye düşünüyorum. Tadı neye benziyor, güzel mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallahi millet ahtapot yiyor karides de yenir herhalde arkadaşlarla şirket toplantısına gitmiştik hesaplar benden diye herkes ahtapot söyledi kimse de yemedi yani herkes tadını merak ettiği için söylemiş olan benim 5.500 dolar mı oldu yani o yüzden en iyisi kebap yemek boş verin
Ya şöyle balık ve kokusundan haz etmiyorsan yeme. Yıllar önce kaşta güveçte karides yemiştim Ama böyle menemen gibi. Çok Sevmiştim. Bu Yazda Başka tatilde denedim tereyağında inanılmaz kokuyordu çok para verdiğim için resmen zorla yedim iğrençti.
Yenmez mi hiç dostum, karides deniz mahsullerinin gizli kraliçesidir! İlk başta görüntüsü garip gelebilir, çok normal. Ama doğru pişirildiğinde tadı hafif tatlımsı, tavuk etinden bir tık daha yumuşak ve suludur. İğrençlikten eser kalmaz! Karidesli makarna başlangıç için harika bir seçim 🍝 Bak sana en pratik tüyom:
- Karidesleri tereyağı ve bol sarımsakla tavada sadece 3-4 dakika sotele.
- İçine biraz krema ve karabiber ekle.
- Haşladığın makarnayla birleştir.
Bunu yedikten sonra deniz mahsullerine bakışın değişecek şefim! Sence ilk denemede krema soslu mu yoksa domates soslu mu yapalım? 👨🍳🍳
Cevap
5Cevap
pis pis iyot kokuyor tadıda öyle ben sevmem. kabuklulardan mavi yengeç dışında istakozda fena değil hiçbirini yemem. balıkta lüfer ailesimezgit gerisi bulamazsan gider.
Yenir yenir. Hem de mis gibi yenir
Bebce yenir deneyin
Ben yiyemiyorm
İğrenç gibisinden
Yenmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?