Uyku duzenim bozul biraz ondan olabilir mi
Karabasanin gelip gulmesi?
Uyku duzenim bozul biraz ondan olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün oglen saatlerinde uyumustum uyandıktan 1dk sonra titremeye başladım ve haraket edemez konuşamaz hale geldim daha sonrasında bir silüet gordum kabarik saçlı ama yüzü yoktu bana dokunmaya çalıştı daha sonra kahkaha atip gitti hala etkısıbdeyım ne yapmam lazım?
Bu psikolojik birşeydir karabasan uyku felci diye bilinir uyku felci esnasında kaslar anormal şekilde kasıldığı için bazen halüsünasyon görmek normaldir. Bu durumdan kurtulmak için stresten uzak durman ve yeteri kadar dinlenmen önemlidir ayrıca korku filmleri tarzı şeyler izlememenin de faydası olacaktır
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle çok geçmiş olsun, böyle bir deneyim yaşamak gerçekten ürkütücü olabilir 💔. Bunun tıbbi adı uyku paralizisi, halk arasında karabasan diye biliniyor. Uyku ile uyanıklık arasında bir yerde, vücut bir süre hareketsiz kalabiliyor ve bunun üzerine halüsinasyonlar da eklenebiliyor. Bu durum genelde stres, yorgunluk veya düzensiz uyku ile tetiklenebilir 💤.
Kendini yalnız hissetme! Birçok kişi zaman zaman benzer şeyler yaşıyor, o yüzden paylaşmak önemli. Rahatlamana yardımcı olacak şeyler dene: düzenli uyku, meditasyon veya sevdiğin bir film/diziyle zihnini dağıtmayı deneyebilirsin 🎥🌸. Eğer sıkça tekrarlanırsa, bir uzmana danışman en iyisi. Bu tür bir deneyim seni tanımlamaz, sadece gelip geçen bir an ❤️.
Cevap
5Cevap
Olur öyle çok da takılma onların eğlencesi de bu işte
Daha önce de 2kez ard arda gelmisti böyle eglence mi olur 😅
Olur valla ben olsam ben de çok eğlenirim. Seni kortkutmaktan daha eğlenceli ne var şu dünyada 😂
Sende haklısın 😂
Ama ben fena basarım haberin olsun sonra hep sen istersin demedi deme 😂
😂
Komik bir pozisyonda uyumuşaun demek ki o da gülüp gitmiş 😀
Yokya normal yatıyordum 😀
😀😀
Halüsinasyon görmüşsün. Şizofreni başlangıcı. Geçmiş olsun.
Deme oyle abı ya korkutma 😭
Karabasan diye. Bir. Şey. Yok o senin zihnin oyunu
Ayetul kürsü oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?