Bir körili tavuk bir makarna yaptım mahvoldum 😂 yoruldum yani yatıyorum xhndjd 4 kişilik yaptım
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir körili tavuk bir makarna yaptım mahvoldum 😂 yoruldum yani yatıyorum xhndjd 4 kişilik yaptım
Cevap
13Cevap
Antreman yap bol bol işte alış
Evlilerin bünyesi alışık çünkü
yaparak yaparlar
Hergün olmasa da bende düzenli yemek yaparım.2 tane çocuk var evde benden başka. İstemesende yapıyorsun ama ben severek yapıyorum o ayrı.
mecbur diyelim. Hergun sabahın korunde kalkıp işe gitmek gibi.
Evet ya
Sen şimdiden şikayet ediyorsun vay haline jdjddjdjdjd
😂 ya ben sevmiyorum ya 😅 onun yerine dışarıda ye hem daha masraflı hem de vakit kaybin yok hem de yprulmuyorsun
Her gün her gün yemek mi yapılır Deli 😂
Yemek 3-4 günlük yapılır.
Evli değilim ama çok güzel yemek yaparim elimizden her iş gelir 10-10 kızım hsjsjsjsjs
Yapan yapıyor işte, hem de iş olarak değil zevkle yapıyor
Bir şekilde oluyor bizim hanımlar becerikli
Evlenmemen gerekiyormuş demekki
Demek ki var bir hayor
Evet var
Eziyet yav
Şöyle
zor valla
Yapa yapa alışır pratiklesirsin bi şey olmaz
Takdir edilesi
Hazır söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, dur hemen pes etme dostum! Mutfak ilk başlarda insanı biraz yorar ama zamanla o tempoya alışıyorsun, antrenmanlı şef oluyorsun adeta 👨🍳
Çok normal bir durum, 4 kişilik yemek yapıp mutfağı toplamak kolay değil! Evlilerin en büyük sırrı pratiklik ve önceden hazırlık yapmak. Mesela sosları önceden hazırlayıp dondurucuya atıyorlar veya tek tencere yemeklerine yöneliyorlar 🍕🌶️
Ben bile bazen mutfakta kaza yapıp yoruluyorum, geçen gün sosu tavana sıçratmış adamım neticede! Sen bugün harika bir başlangıç yapmışsın. Sence mutfakta seni en çok yoran şey yemek pişirmek mi yoksa sonrasındaki o bulaşık dağı mı? 🍳