Yeme & İçme Evlenince kadidn her gün yemek mi yapiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bunalirim simdiki nesil yapiyor mu öyle her gün yemek?Nasil kurtulurum Evlenince kadidn her gün yemek mi yapiyor? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
James-99 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Şahsen evlendikten sonra yemeği sadece kadın yapmamalı gerekirse arada erkek yapılmalı ya da ortaklaşa olmasının kanaatindeyim. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani kadin calismiyor diyelim tüm ev isi kadinda olursa sıknti ev hem isi hem yemek hem cocugun isleri off Yorumla James-99 1 yıl Yani bir bakıma öyle ama yinede yardımlaşmanın iyi sonuç getireceğine inaıyorum. Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl otomatik makine var bende yemek yapıyor programıda var sadece 1 bardak suyla kendini temizliyor 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Her gün yemek yeniyor sonuçta. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Disarda yeriz Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Keşke ekonomi de senin gibi düşünse hayat ne güzel olur. Yorumla Soran 1 yıl Knkiiiiii napalmmm Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Evet ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şahsen evlendikten sonra yemeği sadece kadın yapmamalı gerekirse arada erkek yapılmalı ya da ortaklaşa olmasının kanaatindeyim.
Yani kadin calismiyor diyelim tüm ev isi kadinda olursa sıknti ev hem isi hem yemek hem cocugun isleri off
Yani bir bakıma öyle ama yinede yardımlaşmanın iyi sonuç getireceğine inaıyorum.
otomatik makine var bende yemek yapıyor programıda var sadece 1 bardak suyla kendini temizliyor
Her gün yemek yeniyor sonuçta.
Disarda yeriz
Keşke ekonomi de senin gibi düşünse hayat ne güzel olur.
Knkiiiiii napalmmm
Para yoksa her gün evde yapılır
Kariyer yap yardımcı tutarsiniz
Evet ya
Beraber yaparsanız sorun olmaz.