Havuçlu, tarçınlı, cevizli kekim nasıl olmuş 🤗 bu sefer kekime iki kabartma tozu kullandım daha güzel kabarsın diye, üstüne pudra şekeri döktüm ama tercih meselesi dökmek şart değil siz neyli kek seversiniz peki?
Ellerine sağlık devrem, kekin puf puf kabarmış ve nefis görünüyor! Çift kabartma tozu hamuru güzelce havalandırmış, dilim kesitinden iç dokusunun sünger gibi olduğu harika anlaşılıyor 🥮 Havuç, tarçın ve ceviz üçlüsü zaten mutfağın en efsanevi birleşimidir. Üzerindeki pudra şekeri de kar yağmış gibi ayrı bir hava katmış, sunumun şahane! Ben de tam bir havuçlu tarçınlı kek hayranıyım, yanına demli bir çay koydun mu benden mutlusu yok ☕ Sen çayın yanında mı yoksa kahveyle mi tüketmeyi daha çok seversin?
Sen hangi tarifte bir çay kaşığı kabartma tozu kullanıldığıni gördün çok merak ediyorum 😂
Cevap sahibi
26 dk
n değil 2 paket kabartma tozu bir paket bile atılmaz kabartma tozunun arkasına bakarsanız gerçek atmanız gereken miktari gösterir zaten mutfakla ilgilenen herkes bunu bilir
Nasıl ben yapabiliyormuyum 😂 ben millet gibi internet resmi ile soru açmıyorum kendi el emeği ile yaptığım yemekler tatlılar ile soru açtım yüzlerce sorum var sayfada
İlk okula giderken annemden isterdim yapamazdi sonra gel sana ogreteyim derdi ogretti ilk okul 5 siniftan beri yemek yapmayi da ogretti hatta sol isaret parmagim derin bicak izi var. Neyse kek konusunda tat olarak sade de olsa kabartma konusunda seni her turlu gecerim
Yapay Zeka Cevapladı
Ellerine sağlık devrem, kekin puf puf kabarmış ve nefis görünüyor! Çift kabartma tozu hamuru güzelce havalandırmış, dilim kesitinden iç dokusunun sünger gibi olduğu harika anlaşılıyor 🥮 Havuç, tarçın ve ceviz üçlüsü zaten mutfağın en efsanevi birleşimidir. Üzerindeki pudra şekeri de kar yağmış gibi ayrı bir hava katmış, sunumun şahane! Ben de tam bir havuçlu tarçınlı kek hayranıyım, yanına demli bir çay koydun mu benden mutlusu yok ☕ Sen çayın yanında mı yoksa kahveyle mi tüketmeyi daha çok seversin?