Yeme & İçme 2 gü Kerebiç tatlısını seviyor musunuz? SierracıMmm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çoook önceden soru açıp bu tatlıyı hiç sevmediğimi söylemiştim. Tatlının ismini unuttuğum için yorumlarda herkes bi tahminde bulunmuştu ama kimse bilememişti, şimdi buldum o sevmediğim sevimsiz tatlıyı 👇🏻🫣 Kerebiç tatlısını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 gü Yeme & İçme konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hiç duymadım ama baya lezzetli bir şey belli ki 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 65,8b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 gü Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. üzerindeki o beyaz köpüklü çöven otu kreması ve tarçınla tam bir sporcu düşmanı ama tadı fena değildir, ben severim şahsen 0 0 Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 gü Bir kere falan yemiştim o da ucundan bir tadına bakmıştım şimdi tadını hiç hatırlamıyorum o yüzden yorum yapamayacağım 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 gü Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yıllar önce felaket merak edip İnternetten sipariş verip almıştım benim için hayal kırıklığıydı. İnanılmaz yoğun ve köpüğü tam bir balon 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 2 gü Bunu Mersin harici herkes bilemez ki :)Tadı muazzamdır 1 0 Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Adı da kendi de hep çirkin gelmiştir bana. Muhtemelen yediğimde de sevmem. 0 0 Yorumla
ahmet20045824 Takip Et Yoda Yaş: 40 1 gü Güzel bir tatlı genelde Akdeniz yöresine ait bir tatlı Ramazan ayında çok yapılır hafif bir tatlı yedim güzel bir tatli 0 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 gü Yeme & İçme konusunda 500 cevap paylaştı. Sevmemekle haklısın görüntsu bile iç açmıyor. Ballı yoğurtlu işkembe gibi dşdşfpptrpdoro 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 gü Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. severim sevimsiz mi manyak bişey Mersinimin tatlısı 0 0 Yorumla
Busekya1905 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 2 gü hiç yemedim o üstündeki yoğurt mu 0 1 Yorumla SierracıMmm 2 gü Köpük, krema tarzı bişeyy hiç güzel değil Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 10 sa Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Efsanevi bir lezzet 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 gü Yeme & İçme konusunda 382 cevap paylaştı. Bence pp deki daha tatlı 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 11,1b cevap paylaştı. Hiç yemedim mersinliyim ama olsun 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hiç yemedim 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% 1 gü Yeme & İçme konusunda 529 cevap paylaştı. Hiç yemedim 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 gü Yeme & İçme konusunda 308 cevap paylaştı. Severiz 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 gü Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilgi çekici durmuyor 0 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 gü Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Hiç yemedim ki 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 gü Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 2 gü Yeme & İçme konusunda 7,8b cevap paylaştı. Yemedim. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 5 sa Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hiç duymadım ama baya lezzetli bir şey belli ki
Severim
üzerindeki o beyaz köpüklü çöven otu kreması ve tarçınla tam bir sporcu düşmanı ama tadı fena değildir, ben severim şahsen
Bir kere falan yemiştim o da ucundan bir tadına bakmıştım şimdi tadını hiç hatırlamıyorum o yüzden yorum yapamayacağım
Yıllar önce felaket merak edip İnternetten sipariş verip almıştım benim için hayal kırıklığıydı. İnanılmaz yoğun ve köpüğü tam bir balon
Bunu Mersin harici herkes bilemez ki :)
Tadı muazzamdır
Adı da kendi de hep çirkin gelmiştir bana. Muhtemelen yediğimde de sevmem.
Güzel bir tatlı genelde Akdeniz yöresine ait bir tatlı Ramazan ayında çok yapılır hafif bir tatlı yedim güzel bir tatli
Sevmemekle haklısın görüntsu bile iç açmıyor. Ballı yoğurtlu işkembe gibi dşdşfpptrpdoro
severim sevimsiz mi manyak bişey Mersinimin tatlısı
hiç yemedim o üstündeki yoğurt mu
Köpük, krema tarzı bişeyy hiç güzel değil
Küflü gibi duruyor.
Efsanevi bir lezzet
Hiç yemediğim için yorumum yok
Bence pp deki daha tatlı
Adı sevimsiz ama görüntü güzel, yenir..
Hiç yemedim mersinliyim ama olsun
Kerhane diye anladım😂
Hiç bilmem yemedim
Hiç yemedim