Yeme & İçme 4 sa Sarma sarmaya ya da iç hazırlamaya üşeniyor musunuz? Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bizim eski komşumuz sarmaya üşenmiyormuş ama iç yapmaya üşeniyormuş. Annesine gidince annesi sarıp veriyormuş. Evli ve bir çocuğu var. Ne bileyim üşeniyorsan az yap üşenmek nedir 🤷🏻♀️ Sarma sarmaya ya da iç hazırlamaya üşeniyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 2 sa Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayyy hayır en güzel yaptığım yemek olabilir büyük bir zevkle iç harcını hazırlayıp elimden geldiğince ince sarıyorum 0 1 Yorumla LengeliFötr 1 sa İncedense kalın çok daha lezzetli Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 34 dk Yeme & İçme konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sarmayı çok severim , ama iç hazırlamaya evet üşenirim 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 sa Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sarma sarmaya üşeniyorum. Sar sar bitmiyor. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 sa Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Pek üşendiğim söylenemez canım çekmişse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayyy hayır en güzel yaptığım yemek olabilir büyük bir zevkle iç harcını hazırlayıp elimden geldiğince ince sarıyorum
İncedense kalın çok daha lezzetli
Sarmayı çok severim , ama iç hazırlamaya evet üşenirim
Saran olursa iyi sarma yerim. d
Sarma sarmaya üşeniyorum. Sar sar bitmiyor.
Senin için bir tencere sararım
Pek üşendiğim söylenemez canım çekmişse