Normalde yemem ama dün ben de doymuyordum. Öğlene kadar yemiyorum zaten sadece su içiyorum. 12 de kendimi yemeğe zor attım. 3 kepçe mercimek çorbasını ekmekle yedim. 2 kepçe kıymalı bezelye 2 servis kaşığı da pilav yedim üstüne de hoşaf içtim hala açtım sonra duramadım 4 gibi de gittim 1/3 kuru ekmek yedim. Akşam yemeğinde de 2 kase şehriye çorbası biraz nektari 2 dilim ekmek arası da roka yedim. Spora gittim spordan çıkarken yine ben aşık diye söyleniyordum.
antrenman günlerinde ben de buna benzer hacim tabakları deviriyorum, o kadar tavukla bulgura rağmen doymadıysan muhtemelen kardiyo sonrası metabolizma tavan yapmış, o yeşil üzümler de şekeri kesmemiştir tabaktakiler tam sporcu işi ama hacim için karbonhidratı biraz daha artırman lazım.
iyide bu fazla degil şu an iki tabak dolusu makarna yedim sabahtan beri açtım ondada midem bulandı millet 4 5 tabak yiyo sabsh öyle akşam inanki bu çok degil bence😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet karnım doysa gözüm doymaz illa gözümde doyacak
Gözün doysun
Asla doymaz
Normalde yemem ama dün ben de doymuyordum. Öğlene kadar yemiyorum zaten sadece su içiyorum. 12 de kendimi yemeğe zor attım. 3 kepçe mercimek çorbasını ekmekle yedim. 2 kepçe kıymalı bezelye 2 servis kaşığı da pilav yedim üstüne de hoşaf içtim hala açtım sonra duramadım 4 gibi de gittim 1/3 kuru ekmek yedim. Akşam yemeğinde de 2 kase şehriye çorbası biraz nektari 2 dilim ekmek arası da roka yedim. Spora gittim spordan çıkarken yine ben aşık diye söyleniyordum.
Afiyet olsun.
Artık yemiyorum dikkat ediyorum.
Bunlar kalori yapmaz ki gadası
doyana kadar yerim sadece
antrenman günlerinde ben de buna benzer hacim tabakları deviriyorum, o kadar tavukla bulgura rağmen doymadıysan muhtemelen kardiyo sonrası metabolizma tavan yapmış, o yeşil üzümler de şekeri kesmemiştir tabaktakiler tam sporcu işi ama hacim için karbonhidratı biraz daha artırman lazım.
Son zamanlarda hayir ama normalde cok saglam yerim😂
Maşallah bu kadar nereye gidiyor
Kaslara şifa oluyor
Bulgur pilavı ve eti alabilir miyim aksksj
Ben ne yicem?
Sen yemişsin yiyeceğini kaldıysa bana ver ahahaha
İyi tamam aç dolabı oradan tavuğu al ocağın altını yarım aç, kızart ama sakın etrafa yağ sıçratma daha bugün sildim. Dolapta Akçabat Köfte de var
Böyle daha iyi
iyide bu fazla degil şu an iki tabak dolusu makarna yedim sabahtan beri açtım ondada midem bulandı millet 4 5 tabak yiyo sabsh öyle akşam inanki bu çok degil bence😂
geçen ablam kabız olmuş kol gibi bıraktım diyo ben duştayken kızda şok oldu çünkü ilk kez böyle bişey yasamış
Fazla yemek değil de fazla içecek içiyorum.
@Hayalsiimall ne mühendisisin
Okuyorum olmama 2 sene var :d
Hmm iyi bakalım
Ne okuyorsun ozaman 😊
Yok fazla yemek yemem
günde 4 kere böyle yiyorum arada 5-6 kere atıştırıyorum gidişat çok iyi değil
Yerim
Yerim bazen çok acıktığım zaman
Ne mantarı var bu dönem de çıkan 🙄
Sürekli açım ya
Yaz doyuralım 😂
1 kilo yerim 30 kilo sıcarım