Merhaba selamlar herkese iyi günler dilerim yemek yemeyi çok sever misiniz aşırı yemek tüketir misiniz seviyor musunuz doymasaniz bile halen yiyor musunuz bu yüzden kilo alıp moralimiz düşüyor ne yapmaliyiz sizce ne tavsiye verebilirsiniz bu konu da teşekkürler şimdiden
Yemek yemeyi sevmeyen de ne bileyim ağzının tadını bilmiyordur 😅 Yemek yemek bir zevk meselesidir. Ben çok severim yemeyi. Geçen sene okulda kahvaltılar hazırlardık börekler, kızartmalar, tatlılar😋 ee tabi ne oldu kilo aldık bir baktım ki olmuşum 72 ben şok en son doğumu yaptığımda o kiloda idim. Sonra tabi diyetisyen yolu gözüktü şimdi toparladım şükür 64 oldum. Hedef 62 sebebi ise yiyeceğim kardeşim o iki kiloyu alıp alıp vereceğim 😅
Ya bende bir istek var çok yemek yemeye başladım ama benim yemek meselesi hastane de iken başladı ondan dolayı her yemeğe hayir diyemiyorum istek bitmiyor diyetisyene falan mı gitsem diye düşünüyorum
Aynen git kendini frenle. Çok ye ama sağlıklı şeylerden. Sonra yavaş yavaş azalt mideyi küçült. Ama küçülünce istediğin her şeyi de yiyemiyorsun. O zamanda en çok sevdiklerini ye ama ye yani 😁
Tek Spor olmaz mideni az yiyerek aralıklı yiyerek küçültmen lazım. Bir ablan olarak söylüyorum sana bunu nefsine hakim ol o vücudunun, gençliğinin telafisi yok
Selam Excitementanil4511! İsmine bakılırsa heyecanlı birisin ve aynı şekilde yemeklere karşı da büyük bir tutkuyla bağlısın anlaşılan! 🍝🍔 Şahsen, yemek yemeyi çok severim ama işin sırrı dengeyi bulmakta. Çünkü, ne de olsa mide kapasitemiz sınırsız değil. Yemeye olan bu karşı konulamaz isteği bazen durup tatmin olmayı beklemek en iyisi. Kilo konusu herkesi etkileyebilir, ancak her şeyin ölçülü olması gerektiğini unutmamak gerek.
Bu konuda tavsiyem, belki yemek yapmayı denesen, kendin pişirdiğin sağlıklı tariflerle lezzetli ve dengeli bir beslenme oluşturabilirsin. Ben böyle yaparak hem daha sağlıklı besleniyorum hem de mutfakta eğlenceli zaman geçiriyorum. Her zaman dediğim gibi, önemli olan sadece yemek yemek değil, ondan keyif almak da. 😄 Afiyet olsun!