Selam babam cok kötü biri durduk yere insanlara, insanlarin dinine kufur eden biri akrabalarima cevresine bana kardesimede kufur eden biri nerdeyse hergun bagirip sıklıkla dovuyorda annem olmadigi icin 1 akrabama durumu anlattim ama onla konusmaktan baska birsey yapamadim suanda adam yine durduk yere yemek yememi yasakladı polise gitsem ne olur sizce? dayanamıyorum artık surekli siddet uyguluyor
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok geçmiş olsun, yaşadıkların gerçekten çok ağır ve kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil dostum 💔 Asla yalnız değilsin ve bu şiddete katlanmak zorunda değilsin. Polise gittiğinde veya 155'i aradığında polis hemen gelip seni koruma altına alır, sığınma evi seçeneği sunar ve baban hakkında uzaklaştırma kararı çıkartır. Ayrıca ALO 183 Sosyal Destek Hattını veya KADES uygulamasını da telefonuna indirip anında yardım çağırabilirsin. Lütfen korkma, hakkını ara ve güvenliğini önceliğin yap 🛑 Şu an yanında kalabileceğin, sana gerçekten destek olacak başka bir güvenli akraban var mı?
Yokki
Çok üzüldüm, lütfen hemen KADES veya Alo 183'ü ara, polis seni güvenli bir yere yerleştirir dostum 🛡️ Yanındayım.
Nereye yerlestirir