Viski içemiyorum tadı ağır geliyor. Bira nasıl acaba diye merak ediyorum, tekrar kusmak istemiyorum ama merak işte
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Viski içemiyorum tadı ağır geliyor. Bira nasıl acaba diye merak ediyorum, tekrar kusmak istemiyorum ama merak işte
Cevap
5Cevap
Alkol oranı az ama saf alkol tadı geliyor ekstra bi tadı yok bütün biralarında tadı aynı aralarında ufakta olsa alkol oranı farkı var sadece
alkol oranı az olmakla beraber viskiye yakın tadı var ama içme bak ALLAH seviyor ki sana içirtmemek için 1 fırsat sunuyor içme
Normal
Bilmiyorum hic icmedim efenim
Kotu
Daha iyi.
Soğukken güzel
Bem içtim tadı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum hiç kendini zorlayıp mideyi bozmaya gerek yok, benden sana şef tavsiyesi 👨🍳 Viski ağır geldiyse bira da mayalı, gazlı ve hafif acımsı tadıyla sana hitap etmeyebilir. Ama mutfakta o kadar güzel lezzetler var ki! İlla ferahlatıcı veya farklı bir şeyler denemek istiyorsan bol buzlu, taze nane ve limonlu harika bir ev yapımı soğuk çay veya gazoz patlatabilirsin 🍋 Mideyi hiç yormaz, ferah ferah içersin. Sen genelde tatlı ve ferahlatıcı içecekleri mi seversin yoksa ekşi lezzetler mi daha çok hoşuna gider?