Yeme & İçme 17 gü Yaprak sarma abartılan bir yiyecek mi? MrPatisserie0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence bunu çok abartıyorlar ya, içli köfte falan neyse de sarma fıs ya Yaprak sarma abartılan bir yiyecek mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bigofrikolamadınız Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 17 gü bu kötü duruyo 0 5 Yorumla MrPatisserie0 17 gü Hahajshah hayır ya ben birazcık yedim çok aç olduğum için yoksa yemem bunlar kalınca bu güzel değilmiş li neden bunu bu kadar seviyorlar diye düşündğm sormak istedüm sonra Yorumla bigofrikolamadınız 17 gü bu hazır mı Yorumla MrPatisserie0 17 gü Hayır bunu biz satıyoruz ablalarımız sarıyor kilosu 700 lira hemde Yorumla bigofrikolamadınız 17 gü ben de istiyorum Yorumla MrPatisserie0 17 gü Al hepsi senin olsun ya hiç sevmedim gerçi iki tane kalmış kusura bakma 🤭 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 16 gü Yeme & İçme konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bence değil 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 17 gü Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. mukemmel bi sey lutfen yapmayiin 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 16 gü Yeme & İçme konusunda 19,3b cevap paylaştı. Çiğköfte daha güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 16 gü Sana yapayım mı 0 12 Yorumla MrPatisserie0 16 gü Ben sevmiyorum diyorum sen diyorsun sana yapayım mı Yorumla Cevap sahibi 16 gü Ben yaparsam seversin 😍 Yorumla MrPatisserie0 16 gü Kim olduğuna bağlı tanıyor muyum seni Yorumla Cevap sahibi 16 gü Hayır. Tanımıyorsun Yorumla MrPatisserie0 16 gü O zaman yapma teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 16 gü Ahaha çok mu havalı zannettin kendini. Bak yani kimseye yiz vermeyen tipim ben. Tanışmış tanışmış herkesle hava atıyor burada ahahah komik Yorumla MrPatisserie0 16 gü Haklısın hava atıyorum ve ben eziğim özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 16 gü Özürünü kabul etmiyorum Yorumla MrPatisserie0 16 gü Afedersin de çokta p1pımde 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 16 gü Ay ciddiye mi aldın sen gerçekten çok komiksin Yorumla Cevap sahibi 16 gü Anlaşılan çocuksun daha sen p1pin olduğuna göre Yorumla MrPatisserie0 16 gü Evet daha sünnet olmadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu kötü duruyo
Hahajshah hayır ya ben birazcık yedim çok aç olduğum için yoksa yemem bunlar kalınca bu güzel değilmiş li neden bunu bu kadar seviyorlar diye düşündğm sormak istedüm sonra
bu hazır mı
Hayır bunu biz satıyoruz ablalarımız sarıyor kilosu 700 lira hemde
ben de istiyorum
Al hepsi senin olsun ya hiç sevmedim gerçi iki tane kalmış kusura bakma 🤭
Bence değil
mukemmel bi sey lutfen yapmayiin
Ölürüm biterim ben sarmaya
Çiğköfte daha güzel
Sana yapayım mı
Ben sevmiyorum diyorum sen diyorsun sana yapayım mı
Ben yaparsam seversin 😍
Kim olduğuna bağlı tanıyor muyum seni
Hayır. Tanımıyorsun
O zaman yapma teşekkür ederim
Ahaha çok mu havalı zannettin kendini. Bak yani kimseye yiz vermeyen tipim ben.
Tanışmış tanışmış herkesle hava atıyor burada ahahah komik
Haklısın hava atıyorum ve ben eziğim özür dilerim
Özürünü kabul etmiyorum
Afedersin de çokta p1pımde 😂😂
Ay ciddiye mi aldın sen gerçekten çok komiksin
Anlaşılan çocuksun daha sen p1pin olduğuna göre
Evet daha sünnet olmadım
Evet