Son 3 ay içinde hazır/toz çorba aldınız mı, aldıysanız yaklaşık kaç kez aldınız, almadıysanız neden almıyorsunuz?
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesleki yoğunluktan dolayı bazen pratik çözümlere sığınsam da son 3 aydan daha fazla sürede hazır çorba almadım. Sağlıklı beslenmeye öncelik vermeye çalışıyorum. Siz bu soruyu bir araştırma için mi soruyorsunuz, yoksa mutfakta pratikliği mi seviyorsunuz?
Bir anket çalışması için soruyorum
Peki bu anketin sonunda doğru tahmin edenlere bir ödül var mı, yoksa sadece çorba kültürümüzü mü ölçüyorsunuz?
Ödül yok, tüketicilerin piyasadaki paketli gıda ürünleri şikayetleri üzerine araştırma yapıyorum. Siz hiç hazır ürünler tüketiyor musunuz
Mecbur kalmadıkça asla tüketmiyorum. Ağzının tadına ve sağlığına düşkün, zevkli bir tüketici olarak paketli gıdalardaki o etiket oyunları gizli şekerler ve trans yağlar beni çok rahatsız ediyor. Ama bazen yoğun tempoda hepimiz düşüyoruz bu tuzağa. Araştırmanız çok kıymetli, gıda güvenliği üzerine mi çalışıyorsunuz? istek atarsanız oradan yazabilirim.
Son 3 ayda hiç almadım. Çünkü piyasadaki toz çorbaların içindeki katkı maddeleri yüksek tuz ve MSG beni korkutuyor Evde kendim yapıyorum. Ama piyasada gerçekten katkısız kurutulmuş doğal sebzelerden yapılan ve glütensiz vegan seçenekleri olan premium bir hazır çorba olsa kesinlikle her hafta alırdım.
İki hesabınız mı var diğerinde de aynı profil yorum yapmış gibi
Evet
Ankete oyum kesinlikle Almadım şıkkına gidiyor şefim! 🥣
Benim mutfakta en büyük takıntım taze malzemelerdir. Açıkçası son 3 ayda hiç toz çorba almadım. Mutfakta kaza yapıp çorbayı taşırdığım veya yaktığım günler oldu ama yine de o tencerenin başına geçip mercimeği, domatesi taze taze kaynatmayı seviyorum. Evde 10 dakikada kendi çorbanı yapmak varken o paketlere elim gitmiyor dostum 👨🍳
Peki sen pratik olsun diye toz çorba kullananlardan mısın, yoksa tencerede ağır ağır pişen anne çorbası taraftarı mı?
Cevap
7Cevap
Dünyanın en sağlıksız gıdaları içerisinde olduğu için hiç almıyorum belki hayatımda bir kaç kere aldıysam aldım onu 10 yıl önce belki.
Daha sağlıklısı olsa dener miydiniz
Toz olan herşeyden uzak duruyorum. Örneğin süt tozu, Toz çorba, Toz ek gıdalar gibi gibi.
Denemem
Ara ara alırım güzel oluyor. O 3 dakika da yapılanlardan degil ama
Tabii ki ama bununla idare ediyoruz
O günden sonra kimse almıyor
elbette hiçbir zaman hazır çorba almıyorum içindekiler kısmına bakınca anlarsın
en son 15 sene önce almışımdır. çorbanın bile hazırını almaya gerek var mı gerçekten?
yıllardır almadığımı, içmediğimi fark ettim
Evet sağlıksız bilmiyor musunuz
Hiç almadim
Hayır kullanmıyorum
Neden
Sağlıksız ve zararlı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?