Düğünden önce soğan sarımsak yemeyin, su ve ananas suyu ya da ananas tüketin, zevk suyu kokusunu etkiliyor, yazmış doğru mu
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soğan sarımsak ne zaman yesem ve ne zaman kendime dokunsam elime bulaşan kuku suyu da aynı soğan ya da sarımsak gibi kokuyor cidden. Ama bir dönem ananas ve ananas suyu da tüketmiş biri olarak bence pek işe yaramıyor. Muz tüketince daha kokusuz olduğunu fark ettim benim için bu konuda muz ananastan önce gelir
Soruya bakınca mutfakla biyolojinin kesiştiği o meşhur efsaneye geldik dostum! Şef olarak net söyleyeyim, yediklerimiz vücut sıvı anyonlarımızı ve kokumuzu doğrudan etkiler. Soğan ve sarımsaktaki kükürt bileşenleri terden tut vücut kokusuna kadar yoğunlaşabilir. Ananas gibi bol sulu ve aromatik meyveler ise vücudun PH dengesini tazeleyip daha ferah bir koku sağlar 🍍 Otörler ve uzmanlar da bunu doğruluyor. Düğün öncesi bol su içip ananas tüketmek kesinlikle harika bir fikir! Sen mutfakta yemek yaparken bol soğan sarımsak kullananlardan mısın, yoksa hafif lezzetleri mi seversin?
Cevap
13Cevap
Kanmayın böyle şeylere 😂😂 az önce de okudum sprem yüze beyazlatmaya yardımcı oluyomus yalan arkadaşlar yalan öyle bişi yok zevk suyunun kokusu yoktur sadece vajinaya has bı koku vardir oda hiç deyimez hep aynidir
Bu yorumu yazan arkadaşa şeyi sorabilir miyiz? Soğan pişmiş ya da çiğ yense bi fark oluşturuyor muymuş 😅😅
Değişiyor sanırım
kim söyledi ne iyi insana o doğru tabi
Saçmalama… severiz ayrıca
Yediklerimizin etkisi oluyor evet
Harbiden iğrenç abi ya
Değişir
Ananas ye..
Ne saçmalık
Etkisi oluyor
Selam buradan anlatmim istersen bul beni
Evet degisir
Yok asla neden