Kızlar yaklaşık iki aydır adet olamıyordum Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü uyguladım yaklaşık bir haftadır da içiyorum ve bugün adet oldum. Soğan suyu kürüne devam edeyim mi yoksa bırakayım mı? Adetliyken soğan suyu içilir mi içilmez mi, doğru mu yapıyorum?
Cevabın nedir?
Biz kadınlar adet dönemlerimizin düzenli, sağlıklı olması için gereken özeni gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, adet düzensizliği yaşadığımızda hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkileniyoruz. Bu düzeni sağlayabilmek için önceliğimiz doktor muayenesi olsa da, regl iken soğan suyu içmek gibi yöntemlere de başvurabiliyoruz. Ben de bu konuda kafa karışıklığı yaşayanlar, adetliyken soğan kürü veya maydanoz kürü kullanımının nelere sebep olduğunu anlatmak istiyorum.
Adetliyken soğan suyu içmek işe yarar mı?

soğan Soğan suyunun adet söktürücü etkisi artık hepimiz biliyoruz. Özellikle doğal yöntemlerle sağlıklı çözümler arayanların tercih ettiği yöntemlerden birisi olan soğan suyu, düzensiz adet döneminde veya adetin gecikmesi halinde kullanılabilecek bir adet söktürücü yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki adetliyken soğan suyu içmek işe yarar mı?
- Adetliyken soğan suyu içmenin aslında doktorlar tarafından yazılan ilaçlar kadar etkili olmadığını söylemek isterim. Neticede konu tamamen üreme sistemi ile alakalı olduğundan, soğan suyu bu konuda direkt değil dolaylı olarak etki edebilir ancak.
- Adet söktürmek için son suyu kullanmak isteyenlerin öncelikle mide rahatsızlığı olup olmadıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Eğer mide rahatsızlıkları varsa soğan suyu mideyi daha da kötü yapabilir bu sebeple adet söktüreyim derken mide ile uğraşabiliriz.
- Bazı uzmanlar, adet söktürmek için soğan suyunu önerse de en fazla 15 gün kadar kullanılabileceğini, 15 günden sonra pek bir etkisinin olmayacağını aksine mide rahatsızlıklarına zemin hazırlayacağını belirtmekte. Dolayısıyla, adet söktürmek için soğan suyu ancak ilk 15 gün içerisinde etki edebilir, 15. günden sonra kullanımının bırakılması gerektiği için her halükarda mucizevi etkiler görmeyi beklememek gerekir.
- Soğan suyu, kan dolaşımını hızlandırma etkisi bulunan bir kür olarak karşımıza çıktığı için adet söktürücü etkisi olduğu düşünülmektedir. Fakat her kan dolaşımını hızlandıran özellikteki karışım veya ürünler, geciken veya düzensiz olan adetin sökülmesinde faydalı olmayabilir.
- En nihayetinde, adetliyken soğan suyu içmek işe yarayabilir. Her zaman bir kesinlik olmasa da, adeti söktürmek için herhangi bir uygulama yapmadan önce mutlaka doktora danışın ve muayene olun yani kendinize uygun adet söktürmek yöntemini uzmanından edinin.
- Adet düzensizliği için soğan kürü kullananlar, bu kürün yaratacağı olumsuz etkilere karşı kendilerini hazırlamalıdır. Daha evvel de bahsettiğim gibi, mide rahatsızlığı yapabilitesi yüksek bir sebze olan soğanın suyunu tüketmenin faydadan çok zarar verebileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Yine de adet söktürmek için soğan suyu kaynatanlar, uzmanların da önerdiği ilk 15 gün içerisinde etki görmekte, etki göremedikleri durumda direkt doktora başvurmaktadır.
Soğan suyu ne zaman adet yapar?

Adeti başlatmak için hazırlanan soğan suyunun etki süresi, tabii ki de kişiden kişiye göre değişmektedir. Özellikle herkesin dolaşım ve sindirim sistemi birbirinden farklı olduğundan, soğan suyunun etkisi kimisinde 1 günken kimisinde 12 gün olabiliyor. Ayrıca soğan suyunun yapılışından tüketilen miktara pek çok faktör de adeti söktürme yetisini etkilemektedir. Bu sebeple, yukarıda da bahsettiğim gibi, soğan suyu ne zaman adet yapar diye merak ediyorsanız, uzmanların söylemine göre 15 gün boyunca günde 1 bardak soğan suyunu taze taze tükettiğinizde ilk haftadan etkisini görmeye başlarsınız.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
www.kizlarsoruyor.com/.../a22619-yumurtalik-kisti-hormon-bozuklugu-adet-duzensizliginde-dogum
eski hesabımda bununla ilgili bence yazmıştım belki bakmak istersin12 Yorumladeneyecegim hemen bunu teşekkür ederimm
- Özel Günler & Hijyen konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılolmak icin iciyodun oldun iste daha gerek yok gibi gorunuyo
210 Yorumla- +1 yıl
Bende pko var da ilk defa böyle bısey yaptm küre 15 gün devam edilmelidir yazıyo ama benim bir hafta da geldi bir hafta da daha devam edeyim mi diye düşünüyorum
- +1 yıl
yumurtalik kisti mi pko? sen olmak icin mi kist icin mi kullaniyodun?
- +1 yıl
buarada acilservis. pro da uyarmislar
"Uygulamaya adet aralığınıza göre adet bitiminden 3-5 veya 10 gün sonrasında başlayabilirsiniz. Adetliyken soğan kürü uygulamayınız" yaziyor - +1 yıl
Jinekolaga gittim ben dedi bana pko olabilirsin ama ultrason dan bakmadı bile direk yüzde 90 pko lusun 3/4 yıldır çok düzensiz zaten adet görmek için
- +1 yıl
Bende okudum da onu bazı yerlere de için yazıyo içmisken içeyim dedim
- +1 yıl
bence riske girme. pko nun acilimini soylemedi mi? polikistik over degil mi? bunu ultrasona bakmadan soylemezler o ise sacma yani :/
- +1 yıl
aynen bana da öyle geldi biliyorum da anlayamadım baya kanamam var bugün içmeyeyeim ya dediğin gibi
- +1 yıl
aynen içme yeter söktü işte. o kist icin baska doktora mutlaka git ihmal etme.
- +1 yıl
@Selvikara anlamadim?
+1 yılGeçmiş olsun.
Stres, uykusuzluk, yetersiz beslenme, polistik over sendromu, aşırı egzersiz, Ağrı kesici,
tiroid hastalıkları, obezite vb nedenler adet düzensizliğine yol açan en önemli faktörlerdir.
Adet düzensiziliği ve kist için.
Siyah üzüm tüketmenin, kadınlarda adet düzensizliği, kısırlık, düşük yapma gibi birçok soruna neden olan, yumurtalıklarda oluşan kistleri tedavi edici etkisi vardır.
Hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru kahverengi beyaz soğan suyu kürü.
1 orta boy kahverengi kuru normal soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.
önceden kaynatılmış 2 Su bardağı klorsuz suya koyarak 5 Dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek).
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 Gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.
Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
25 Yorumla
Gizli SoranKesin çözüm mü yani
Hayatta kesin olan tek şey ölümdür bacım. Tedavi ettiği kanıtlanmıştır.
Gizli SoranBenim durumum biraz farklı normalden kısa sürüyor ve yoğunluğu çok az buna da iyi gelir mi
Adet söktürmek için ayrı bir tedavi var.
Adet söktürmek için
Papatya biberiye ile beraber kaynatılıp içilirse adet söktürür.
Maydanoz içeriğindeki apiol ve myristicinden ismindeki uçuğu yağlardan dolayı bilinen en
etkili adet söktürücülerdendir. Rahmi ve selvik bölgeyi uyarıcıdır. Düşüğe neden
olabileceğinden gebe kadınlara maydanoz suyu içmesi önerilmez.
5 su bardağı suyu tencereye atıp kaynatıp, ocaktan alın.
İçine yıkayıp temiz hale getirdiğiniz 1 demet maydanozu atın. Yarım saat bekletip, süzüp gün boyu için.
Isıtıcı etkisi ile zerdeçal hormon dengesine yardımcı olan bir bitkidir.
Adet kanının akışını uyarır, antispazmodik ve anti-inflamatuar özellikleri ile adet ağrılarını dindirir.
1 bardak süte dörtte bir tatlı kaşığı zerdeçal katın, içine biraz bal karıştırın. Günde bir kaç kez
iyileşme görene kadar bunu içmeye devam edin.Civan perçemi tek başına ya da sığır kuyruğu, çörek otu ile beraber kaynatılıp balla
tatlandırılarak içilmeye devam edilirse adet söktürür.
Çörek otu balla karıştırılıp yenmeye devam edilirse adet söktürür.
Havlıcan kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.
Kekik kaynatılıp balla tatlandırılıp günde 3 çay bardağı içilirse adet söktürür.
Kuş dili kaynatılıp balla tatlandırılarak birer su bardağı aç karnına içilir.
Madımak otu kaynatılıp balla tatlandırılarak aç karına birer su bardağı içilir.
Şakayık çiçekleri kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir.
+1 yıl15 gününüzü tamamlayınız kist varsa o da yok olsun
48 Yorumla- +1 yıl
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet
bitiminden en erken 7 Gün sonra başlamaktır. - +1 yıl
Peki 15 gün kullandık dan sonra ne kadar ara vereyim başlayayım
- +1 yıl
Adetim yoktu gelsim diye içtim zaten şimdi geldi devam edeyim o zaman bir hafta daha
- +1 yıl
15 gün bittikten sonra uygulamayınız. Sorun devam ederse 1 ay geçtikten sonra tekrar adet kanamanızdan 10 gün önce 5 veya 7 gün uygularsınız
- +1 yıl
buarada acilservis. pro da uyarmislar
"Uygulamaya adet aralığınıza göre adet bitiminden 3-5 veya 10 gün sonrasında başlayabilirsiniz. Adetliyken soğan kürü uygulamayınız" yaziyor - +1 yıl
size kürü tekrar yazıyorum okuyunuz ona göre2 hareket ediniz.
1 orta boy kahverengi kuru normal soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz
italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.
önceden kaynatılmış 2 Su bardağı klorsuz suya koyarak 5 Dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 Gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.
Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
56
aşılama ile çocuk sahibi olmuş ve hayatında hiç düzenli adet görememiş biri olarak mucize ped ile tanştığımdan beri saat gibi her ay adet oluyorum. angels secret içindeki patentli anion kartuş sayesinde hormonları düzene sokuyor tavsiye ederim.
20 Yorumla
+1 yılÖnceden beri kullandığım bi kür 6 ayda bir kullanılması gerekiyor sık kullanılmamalı. 15 gün her sabah soğan kabukları ile birlikte kaynatıp içiyorum mide sorununuz yoksa tadı soğan gibi değil bitki çayı gibi. Şifa olsun herkese yalnız ilk defa bi hafta geçtikten sonra oldum içsem mi bıraksam mı bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBende çok okudum izledim soğan kürünü 40 yaşındayım erken menopoza girme aşamasındayım adetim çok azaldı soğan kürü ne baslama kararı aldım 2 gündür içiyordum ki daha gününe varken az önce regl oldum bu sürede içmeye devam etmicem bittikten 5-6gun sonra başlamayı düşünüyorum
40 YorumlaBende sadece 1 kere yaradı içtikten 10, dakika sonra ya zaten olucaktim o oldurmuş gibi oldu sonra denediğimde ise yaramadi😂
10 YorumlaEvet. Benim adetim düzensizdir. 5 ay falan olmamıştım o zaman içtim oldum. Şimdi grip hapı kullandım yine olmadım ☹
00 YorumlaYapma bir şey 2 3 gün gecikmesi çok normal bekle birazcık 🙃
10 Yorumla
+1 yılSakın denemeyin bir abla duzensiz regl olduğu için polikistşk over yüzünden kislerini buyutmuş hastanelik olmuş kız
10 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce de söylediğim gibi, soğan suyunun kanamaya direkt etkisi olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla Maydanoz kaynatıp için. En etkili adet söktürücüdür.
10 Yorumla
+1 yılÇok faydalı diye duydum ve evet hergun içmelisin adet okana kadar
00 YorumlaSoğan kürü ve hayit otu çok yarar. Denemedim ama deneyenler sonuçları olumlu.
02 Yorumla
Gizli SoranHayit otu?
Gizli SoranSoğan suyu bire bir denedim
+1 yılbunu nerden duydun ki? doktora gitsen daha sağlıklı olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılstres yaparsan gelmiyor 2-3 den bişey olmaz ağrı varsa dokora git bekleme birşey yoksa stres yapmadan bekle gelir soğan suyuda faydalı tabiki.
00 Yorumla
+1 yılGebelik ihtimali olan birinin asla kullanmaması gerekir düşük yapar çünkü. Düzenliyor
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim adet yoğunluğum azaldı ve kısa sürüyor iyi gelir mi bu duruma
- +1 yıl
Evet gelir
Gizli Soran+1 yılPeki ne kadar süre uygulamam lazım 2 hafta mı bazı yerlerde farklı yazıyor
- +1 yıl
Haftada bir kere içmen yeterli oluyor
- +1 yıl
Soğan kabuğunu suda kaynat 5 dakika demle sonra iç faydasını görürsün mutlaka
Gizli Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadece miğdeni bulandırır maydanoz ya da papatya çayını denemelisin
02 Yorumla
Gizli Soranİşe yarıyor mu denedin mi
Cevap sahibisoğan işe yaramadı ama maydanozu günde bir kere papatya çayını sabah akşam içerek 3 günde adet oldum soğansa sadece istifra ettirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılO soğan suyunu bir kere ictim midemi alcaklardi tadi cok kotu hele kokusu öyk
02 Yorumla
Gizli SoranTadını biliyorum haklısın maalesef :/ de ise yararliligi nedir ve dediğim gibi düzenin bozuldu mu acaba
Cevap sahibiIse yaramiyo canim. Benim 1 haftalik gecikmem vardi 1 hafta ictim.15 gun sonra oldum dusun yani
+1 yılBen bekarken hep içerdim o gunden bugun sancı yoktu bugun yine başladı ve ben sabah akşam taze aç içiyorum geciyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğan suyunu nasıl tükettin? Yani hergün düzenli olarak mı içtin? Ve ne kadar süre içtin?
01 Yorumla
Gizli SoranSoğan suyu kuru yaptım 15 gün. Günde iki defa aç karna... Uç ay düzenli geldi bu ay gelmiyor
+1 yılsoğan suyunu neden içiyorsun ne yararı var?
02 Yorumla- +1 yıl
Adet olmak ve kistleri yok etmek için bir hafta içtim iki aydır gelmeyen adetim bugün geldi bir hafta da etkisini gösterdi
- +1 yıl
o zaman devam etmene gerek yok gibi ama
- Özel Günler & Hijyen konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılAdet olduysan bırak işte daha niye icesin
01 Yorumla- +1 yıl
Pko varda ondan kist yani
Önce bir jinekoloğa git
10 YorumlaMax 3. Iciste Yariyor.
10 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Evet, annem denemişti ve işe yaradı.
00 Yorumla
+1 yılKimisinde söktürür ama bende işe yaramıyor
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende işe yaramamıştı
00 Yorumla ben hepsini denedim bir işe yaramıyor bende
00 YorumlaÖyle derler ama hiç yapmadım
01 Yorumla
+1 yılBir hafta ara versen daha iyi olur
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi diyosun ya ben gelmişken artık gelsin deyip içicektim de😀
- +1 yıl
Ama kanaman fazla olabilir onun için dedim ara ver biraz
- +1 yıl
O kadar çok yolunu gözledim ki gelmesini için artık gelsin isteği kadar kafasındayım 😊ondan devam etme düşüncesi var
- +1 yıl
Sen bilirsin bak internette yazıyordur aslında 😊
+1 yıl2-3 sefer içince işe yarıyor. Ama rezil bir tat 🤢
00 Yorumlaevet etkisi var teyzem denedi :)
04 Yorumlakaç gün sonra adet oldu acaba 2 günüm geçti benimm
her ay düzenli olup bu ay gecikince korku oluştu ister istemz
- Daha fazla (26)
Daha fazla(41)
Erkekler Ne Diyor
34
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıladet gecike bilir bu doğal bir durumdur çok gecikmesi 1 ay ya da ağrılı olması halinde doktora basvur başkaca seyler yapma
00 Yorumla Bu çok fecii birşey. Şu korku kaç defa başıma geldi.
Şükür şükür. Arkadaşa dua edelim. Belki faydası olur.00 YorumlaEvet. Soğanı kaynattıktan sonra suyunu bir tasa alıp tası yere koyuyorsun. Sonra da tasın üzerine çömelip kan gelene kadar ıslık çalıyorsun. :)
00 YorumlaEvet. civan oercemi, hayit tohumu cayi, aslan pencesi , nane cayi da söktürür.
00 Yorumlaİçin bir deneyin bu kadar insan söylüyorsa doğruluğu vardır
00 YorumlaSoğan suyu nedirrrr kızım, siz nası yaratıklarsınız nelere katlanıyorsunuz :D
04 Yorumla- +1 yıl
Sizi dünya ya getiren yaratıklarınız
- +1 yıl
Yaratık olarak bakmışsın ya bize bende ondan dedim
Özel Günler & Hijyen konusunda 510 cevap paylaştı. Soğan suyu = Antibiyotik
Bir soğandan yarim çay bardağı su çıkar. O yeter.00 Yorumlaİçebilirsin faydası var deneyenlerden duyduğum oldu
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 2,2b cevap paylaştı. Faydası oluyor fakat adet olana kadar içiliyordu galiba detayları araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloldu olacak yeşil soğanla kesele. git kızım doktora inanma kocakarı ilaçlarına
00 Yorumlamaydonoz suyununda iyi geldiğini biliyorum söktürücü etkisi var bir dene..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimde oyle yapiyordu. ise yariyor ya.. yas kac senin
00 Yorumla
+1 yılöyle derler ama ne kadar işe yarar bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılTarlusal al , söktürücüdür , pat diye gelir :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHormonal dengemi bozmak istemiyorum 😒
- +1 yıl
Anladım , papatya çayı da söktürücüdür , onu da denersin olur mu? :)
+1 yılkadın olmak ne zor iş..
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim iciyordu kesiyormuş
00 YorumlaIdrar yollarında iltihabı temizler
10 YorumlaBu adette neymiş böyle ya
00 Yorumla@colkaplani34 yanlış kategori
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum olabilir
00 YorumlaGörterir ya da maydanoz suyu
00 Yorumla
+1 yılbenim dayıoğlu denedi işe yaradı
00 Yorumla
+1 yılHiç duymadım
00 YorumlaYas kac?
01 Yorumla
Gizli Soran26. düzensiz 4 aydır olamıyorum o ilaclar midemi bulandiriyor kullanamıyorum
Özel Günler & Hijyen konusunda 827 cevap paylaştı. He söktürür jkjkj
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sokturuyor
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılıyyk içme ya
00 Yorumla
+1 yılakıntın var mı peki
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılVardı geçti
- +1 yıl
nasıldı rengi
+1 yılgecikti mi?