1 gü
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
severiz evet
Off bayılırım. Yapabildiğim tek yemek diyebilirim hatta. Mantarlı kremalı makarna
Hımmm güzel seninkinide yerim ama benimki daha güzel 😌😄
Ben seninki benimki farketmez hepsini karıştırıp karıştırıp yerim 😀 canım cekti sabah sabah
Hihihihi😂 neyini karıştırıcın ikiside soslu zaten 😂 gel marketen sos ve makarna alıp yapalım
Severim sütle demiyorlarmis onu denicem birde demleme ualu makarna onu denicem amam genel olarak makarnayı severim
Evet. Hele bilmediğim acılı bir sosu sevdirende oldu bana :))
Evet severim bir de yanında manita varsa off
Manitam yogggg Keloğlannnn balkızı çağır😄
O benim 😃
Hihi Timam Timam benim demedimmm😂🤣 çağır dedim yanlız yeme diye aaa iyiliktende anlamıyo keleş oğlan kafana güneş geçmiş belliki
Oohhh öyle desene jdj
Allah allah ne sandın sen anlamıyorum 😅 bende sempaimi çağıroyım
Gel yiyelim kahveler benden
Yuppi oluyyy
Makarnanın her türlüsünü severim
Kremalı mantarlı mük👌
Kremalı mantarlı öf öf!!1
Afiyet olsun
Sağolll😇
Afiyet olsun; severim
Sağollll😇
Afiyet olsun. d
Sağollll😇
Afiyet olsun. Severim.
Sağoll balımm😇🩷🪼
uu bayılırım eline sağlık
Sağolll bende çok seviyorum 😇
kaldı mı hepsini yedin mi
Kaldıııııı azucukkk🤐🤫hepsini nasıl yiyimmm ben camış değilim kiii 😶🌫😹 pişmemiş makarna duruyor istersen oluyy mu
Olsa da yesek.
Dimiiii gel yaparım sana beş on dakikada 😇
Az önce yapıp yedim
Benim makarnam daha güzel gel bunu yee😄
Benimki de güzeldi
En güzeli benimkiii benle yarışamazsınnn😄😌🥂
Afiyet olsun ☺️
Sağolll🪼🥸
sen makarna ye ben seni canım tatlı çekti
Aaaa manyak 😹🤭
evet sen manyak ettin beni
Hala halaa😅 seni tanımıyom ki nasıl manyak ettim
şaka yaaa 😂 Allahım... seni tanimiyorum daha yürüme bana yaa 😂
Hihihihi 😂 ben sana yürümüyom ki sen bana yürüyon deluuu
😂😂 birazcık yürüdüm
Birazcık mııı son düzlükte ki Arap atı gibiydinn🤣
hoşuna gitti galiba 😂
Yoooo hiç hoşuma gitmediii bi keree behhh🤪
😂 öylemii
İvittt 😄😁
benim güneşim şimdi doğdu
Aaaa uyanmış ksde yatıp kalkıyon herhalde
ya tam bi öküzsün ya ben sana güneşim diyorum uyanmış diyorum verdiği cevaba bak azcık romantik ol ya 😂😂 ksde yotop kolkoyon horholdo 😡
Hihihihi😂🤭 bana öküz dedi çok ayuppp hiç yakıştıramadım sana ne diyim tanımam etmem ne diyimmmm😅😂
ya birak 129 takipçinden anlamıştim zaten ne olduğunu 😂
Takipçimle beni nasıl anladın acaba ben mi takip ediyorum onları 129 kişiyle mi konuşuyom nerden anladın acaba benim karakterimi çok merak ediyorum
Bayılırımm
severiim
Severim
Severim
Severim
Hemde çookk
Yuppi 🤩🪼🪽
Takip ettt 🫠💎😬
Banane banane etmiycemm😄
Nüdfeeğğnnn 😲😧😸
Çünkü yanlış anlaşılır benim erkeğim sanarlar seni kötü kızlardan kurtarmam gerekir 😌bi animede vardı böyle bir şey
Ahhshahdha sansınlar nolcak
OlmazZ takip makip yok sen istiyorsan sen et😹😁
Hayranınım seni ölene kadar takip edicem dkkgmdmf
Neeee😹😅daha dün gördüm seni nasıl hayranım oldun yawww çok hızlısın
Bizden hızlısı animelerde 😸💎🤫😳
Hihihihi bir anime vardı onun kadar hızlısı yeryüzünde yok😹
Evet biliyorum şu koşan adam dkgldkgöd
Hihihihi koşan adam mıı😹 öyle bir anime mi varrr senle izlenecekler listesine ekliyimm
Yuppiii başbaşayken izlerizz 🥰🔥😸
Dışarda çardakta oturup izleriz temiz havada😇
İzleriz izleriz ama buna rağmen takip etmiyor arkadaşlar görüyorsunuz anlatmaya gerek yok skgmsööfödööd
Hihihihi çok kızcısın her gördüğün kıza asılıyon azucukkk baktım boş geçtiğin kız yok o yüzden takip etmiyorum doğru düzgün beyefendi birini takip ederim
Evet çok kızcıyımdır doğru gözlem ama kötü biri değilim maksat sohbet muhabbet sen bilirsin cano 😸
Hem böyle olduğumu gizlemek kolay önemli olan dürüst olmak :3
Hımmm diyosunnnn oda doğru gizleyen daha tehlikeli bunda bile bile lades demek onda bilmeden laded demek
E yani en azından ben açık sözlüyüm jsjfkdmgks diğerleri gibi 2-3 yüzlü gibi değilim çok şükür
Hımmm oda bir şey 😅😹😄bunada şükür
Bak ilk defa bi kız için bu kadar ısrar ettim stalklerken onuda gördün müğ dkgkdöföd
Hımmmm öyle mi ya da sana geri dönüş yapmadılar diye bana ısrar edebilme şansın oldu için olmasın
Yoo fotoğraf atma özelliği olsa gösterirdim sana konuştuğum 3-4 kişi var herkesle farklı şeylerden konuşuyoruz
Heeee 4 kızla konuşuyon yanii ee bana müsade gidiyorum sana 4 kızla başarılar ben gider sana yeter dört tane
Allah’ın kanatsız meleği ya sen kimseyle konuşmuyosundur şimdi kdgkdlgödö
Konuşmuyom burada 😄 whatsapp ta konuşuyorum güvenimi kazanmışlar ki whatsapp talar
Waw burada konuşmadın ya bebiş benden çok farkın kaldı dkgödögöşs ha Wp ha burası kendini kandırmaya gerek yok bide çoğul konuşuyorsun demekki birden fazla kişiyle konuşuyorsun:)
Heee iki tane 😄 bir kişiyle evlenicem ama ikiside olmaz gibi git diyorum gitmiyorlar benim mi suçum ben bitirdim ama onlar gitmiyo ben ne yapayım
Puahahshahdja aşkım benim bu işler böyle hep erkeklere laf buluyorsunuz ama aynı şeyleri siz de yapıyorsunuz doğru konuşmak lazım biraz da benim amacım eğlenmek evlenmeyi düşünmüyorum para avcısı kızlar uzak dursun diye
Hımmm anladım ben evlilik düşünüyorum ama sürekli sorunlu insanlar çıkıyor karşıma sende bir örnek oldun bak eğlenmek amacın😐 hiç ciddi düşünen yok
Benim ciddi düşündüğüm insanlar zor zamanımda benden ayrıldığı hafta evlilik yapan insanlar gel de kızlara inan ciddi düşün tamamen çıkar ilişkisi kuruyor herkes neden ciddi düşünecekmişim
Anladım ama herkes aynı değil biri ikisi üçü öyle diye herkesi aynı kötü diye aynı eleğe koymak yanlış olur her yerde olduğu gibi iyi insan olduğu kadar kötü insan da var
Bunu bende biliyorum iyi insanların olduğunu da biliyorum 😼 ama senin insanın güveninin zedelenmesinin ne demek olduğunu bildiğinden şüpheliyim insan insanın neler yaşadığını bilmeden anlayamaz
Anlıyorum seni beni çok seven deliler gibi aşık olduğunu söyleyen bir sevgilim vardı kız arkadaşı ile fazla samimi fotoğraflar çekip bana atmişti baya kavga ettik bitirmiştim ben kalbimde o vazgemedi hala seni seviyorum diyip durdu bir ay gibi sonra bi kızla düğün fotoğraflarını gördüm bir sürü kişiyle tanıştım hepside yanlıştı ayrıldım dünya acımasız herkesin başına gelebiliyor maalesef keşke olmasa ama oluyor ders alıp yoluna bakıcaksın daha temkinli adımlar atman daha iyi ilk tanıştığın kişiyle nikah masasına gitmiycen tabi zamanla iyi gününde kötü gününde de yanında olan destek olan birini bulduğun an bırakmıycan onu
Bak güzelim herkesin birini tanıma yöntemi, taktiği vardır tutupta bunları tek tek açıklamam sen farketmeden seni denerim anlamazsın ama erkeklerin %99’u kızlarla yatıp kalkıp masum erkek rolüne yatıyor ay işte kız da bakire olsun zaten o benim ne olduğumu anlayamaz herşeyi gizler senden kızlarda da var bu baktı çulsuzsun veya para yedirmek istemiyosun kıza hemen bırakır seni 5dk düşünmez
Yaaa çok acımasız insan sevdiğine kalsa her şey çözülürdü
Sence bek istemiyor muyum biri olsun zor zamanımda da iyi zamanımda da yanımda olsun ama sanmıyorum öyle biri var herkes hazıra konmak istiyor
Hımmm anladım allah büyük illa vardır öyle biri umudunu kaybetme elbet iyi biri çıkar karşına😇
Filmlerde şey derler kötü karakterler yoktur onlar sonradan yapılır gerçekten öyle ben çok iyi bi insandım ama herkes benden bi parça götürdü hakkımızda hayırlısı diyelim yinede
Yaaa hep iyi kal kötü insan çok zaten sen iyilerden ol hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin amin kskgmdmd iyiyizde başımız göğe erdi
Şşşş olumlu düşün soslu makarna yapım onu ye
Hüüüüğ çocuk kandırıyor sanki 😭
Aaaa benim gibi ağlıyor çok tatlı kandırmiyom açsan ye diye dedimm
Yok ben kahvaltı yaptım denks bak istemeden konuşmuş oldun benle almgsöögös aldattın erkek arkadaşını 😂
Aaa erkek arkadaşım mı var benim
Vardır vardır sende skgmdmfm
Hihihihi yooooo😹
Sen varya sen çok fenasın dkkgmdmgfö
Ben ne yaptım ki şimdi ben masum bir kızımmm😇
Kegmmsmgls bende çok masum biriyim bak bana 🪽👼
Anaaaa ne kadar tatlı bir çocuksun senn agucuk bugucuk biberon ve emzik vericem sana😹
Hani benim biberonum emziğim hani nerde 🍼🍭 ver ver ver
Al al 😄🍭🍼🍬
Sağol ☺️ özele gel artık polis çağırcam 👮♂️
Olmazzz
Bütün KS alemi konuşmalarımıza şahit oldu skmgödöfö
Hihihi hepsi senin yüzünden
Biliyorum hep bu dayanılmaz çekiciliğimden oluyor lanet olsun dostum kdmgmdöföf
Hihi şapşal ya😂
İltifat etti kesin aşık bana 🫠🥰🍭😸👼
Aaaa iltifat olduğunu nerden bildin 😄😂
O kadarını da biliyoruz ya skgmödgöldlfgk eşeğiz ama o kadar da değil
Hahaha😂 eşekkk
Binsene üstüme 😬
Yok ben böyle iyiyim 😂
Tüh şeker verip kandırmayı unuttuk iyimi
Hihihi artık iş işten geçti kaçtı o gemiii unutmayacaktın😂
😸 sanki bitmemiş gibi hala benimle konuştuğuna göreee
Hihihi yazmışsın cevap yazayım dedim kıyamadım ahh bu iyi niyetim yok muu😄
Hanımefendi iyi niyetinizi kullanın da evlenelim bari mecburen kabul etceksiniz 😸
Aaaaa yok artık mantık evliliği istemiyorum aşk evliliği istiyorum 😅😂
Ahahahaahs kim bilir belki aşık da oluruz bir gün
Bir gün mü ohaaa farkında mısın bu 76. Mesaj 🤣😂çok az konuşmuşuzz yaww
Elbet benim olacaksın Dmmgmdmf
Hihihi başka dünyada mı😂
Sonuçta benim olmuş olacaksın dünya farkeder mi
Hımmmm oda doğru 😄
Yaa bak senin için neler yaptım
Neler yaptın bakimmm
Daha Napiö baksana aşk-I ilan gibi oldu herkes her şeye şahit oldu 😂
Ne güzel 😄biraz daha söyle ben biraz koşturmayı severim. peşimden
:) yakalarsam da yalvartırım bak sonra
Hihihi bir şarkı vardı çakalın yakalarsan senininim bebeğim diye onu dinle
Nerde yaşıyosun bu arada
Hatay sen
Ah bee İstanbul ben
Hihihi neyse buraya kadarmış uzak mesafe ilişkisi istemezsin göremiycen dokunamıycan ee o zaman niye sevgili olursun ki dimiii
Sen mi karar vercen benim adıma he belki istiyorum ben hehehe
Evet harika oluyor
Sade tereyağlı severiö
Eh bazen olabilir