İnsanlar lokantada tabaktaki yemeği neden bitirmeyip çöpe atıyor, bu düpedüz ahlaksızlık olmuyor mu?

İnsanlar neden tabaktaki yemeklerini bitirmezler de çöpe atarlar? Neden yiyemeyecekleri kadar fazla alırlar da çöpe atarlar? Bunu hiç anlamıyorum. Bu toplumda çok ciddi manada ahlaksızlık var. Yaşlısı genci köylüsü şehirlisi fakiri zengini hiç fark etmiyor. Lokantalarda sürekli gözlemliyorum çünkü. Biraz önce yemek yediğim yerde iki tane teyze köylü, kıyafetinden belli, aldıkları yemeklerin yarısını tabakta bıraktılar, sonra çöpe gidiyor. Sorsan yokluktan bahsederler açlıktan bahsederler fakirlikten bahsederler ama önlerine gelen yemeğe burun kıvırırlar beğenmezler ve çöpe atarlar. Hep söylüyorum bu toplumda korkunç bir ahlaksızlık var. İşte bu yüzden enflasyon var bu ülkede. Bulduğunu beğenmez çöpe atarsan, istediğine de ulaşamazsın. Fiyat artışı ulaşılmaz kılar istediğini. İlahi adalet...

Güncellemeler
7 sa
Bu toplumda korkunç bir ahlaksızlık ve nankörlük var
İnsanlar lokantada tabaktaki yemeği neden bitirmeyip çöpe atıyor, bu düpedüz ahlaksızlık olmuyor mu?