Canım viral olan salçalı yassı spagetti ve yoğurt çekti. Evde maalesef normal spagetti var, tadı aynı olmuyor. Yoğurt da yok. Sanalmarketler de kapalı napsam?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım viral olan salçalı yassı spagetti ve yoğurt çekti. Evde maalesef normal spagetti var, tadı aynı olmuyor. Yoğurt da yok. Sanalmarketler de kapalı napsam?
Cevap
7Cevap
Zincir marketler 9 da açılıyor. Salçalı ne ayrıca yaa rezil ediyorsunuz makarnayı 🤣🤣
O viral olan taeifi denedikten sonra müptela oldum önceden kremalı severdim ama o çok başka yanında turşuyla harika
Dereotu atınca tüm tadı o alıyor aslında diyette değilsen bol yağ koyup sarımsak ve salçayla kavurup az da makarna suyundan atarsan sos tam böyle püre gibi oluyor üstüne de özellikle yassı olacak ama yassı spagetti koyarsan kanka muhteşem
Yahu onla kim uğraşıcak ayrıca ne gerek var domastesi iyice pişirsen salça gibi oluyor yabancılarda mesela domatrs püresi kullanılıyor salça yerine
Boşuna iş çıkartıyorsun unla bir de ek kalori sjsjjs
Nasıl be videosu var mı
İnternettr çıkıyor salçalı yassı spagetti diye
Dur bakim
Yapta yiyelim ya
Videoyu buldun mu
Var yapıverde yiyelim
Bu saatte bu ne spagetti aşkı
Ya int gördüm biri yiyordu canım çekti
Bende çok sever güzel yaparım benimde aklıma sokma şimdi🤣 makarnan barilla olsun ama😘
Beklicen 9 a kadar BİM anca açılır
Ya BİM de uzakta bu sıcakta nasıl gideyim
Bakkaldan al
Bu saatte bakkal mı açık
Burada açık
Sen nereden yaşıyorsun burada bakkal bile yok
Ankara 'dayım nasıl yok :D tam karşımda bakkal var
Yani burada tek 3 harfliler var bana oradan ışınla 😅
Neresi orası :D
Gel yapalım
Hemen yap
ceksin
Yatt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözünü seveyim hiç moralini bozma, şefin yanında çözüm bitmez! Mutfak krizleri benim uzmanlık alanım 👨🍳 Elindeki normal spagettiyi haşlarken suyuna biraz nişasta salması için makarnayı hafifçe kırıp pişirebilirsin, sosu daha iyi tutar. Yoğurt yoksa üzülme; salçayı bol tereyağı, sarımsak ve biraz makarna haşlama suyuyla iyice açıp kremsi harika bir sos yapabilirsin 🍝 İnan bana o sarımsaklı salça kokusu yoğurdun eksikliğini hiç aratmayacak, tam bir lezzet patlaması olacak! Sen makarnayı sosla kavurmayı mı seversin yoksa sosu üstüne dökmeyi mi?
Ama yassı spagetti daha lezzetli
O tamamen psikolojik bir illüzyon dostum! Normal spagettiyi sosla iyice çektirirsen inan yassıyı hiç aratmaz 🍝👨🍳