Sağlık & Diyet Diyette spagetti yedim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 4. gün daha az once bi tabak spagetti ve ton baligi yedim 1 konserve ya cok mutsuzum bari birini yemeseydim napıcam Diyette spagetti yedim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 124 , eic 99% +1 yıl diyet miyet boş işler farklı yollar var zayıflamak için 1 10 Yorumla Soran +1 yıl cok kilolu degilim duzgun beslenip spor yapmaya calisiyorum Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl başka yollar var işte Yorumla Soran +1 yıl tm niye sormami bekliyorsun söyle Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl saçmalık gibi gelebilir ama subliminal✨ Yorumla Soran +1 yıl tamam açıkla yani devamini oyle karar verelim sacmalik mi diye Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Youtube a yaz işte Yorumla Soran +1 yıl baktim sacmaymis cidden sen denedin mi ki Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Saçma değil aslında bilinçaltı Yorumla Soran +1 yıl knka bilinçaltı olsa bile yutuptan olmamali bence Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl bak araştırabilirsin sana burda anlatmakla uğrasamam Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yarın sadece haşlanmış sebze yiyip telafi ediyorsun... 1 0 Yorumla
Alman-cikolatasi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bir tabak spaghetti'den birsey olmaz 1 tabak spaghetti yiyerek kilo almazsin 1 0 Yorumla
Dünyaboşdurmakoş Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ya öyle bir kere yemekle 10 kilo gelmez bedenini şaşırtman iyi aslında artık yemesin sorun yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ohoo sen 4. günden böyleysen... bırak diyeti falan boşa çabalama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hadi hazırlan sekizde yürüyüse cık. Bir bir bucuk waat yürü. İnan pismanligin gidicek. 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl ulan bari diyet makarna yiyeydin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aslinda az yicektim ama sonra kuruyor yenilmiyor biraz fazla oldu yedim ben de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
diyet miyet boş işler farklı yollar var zayıflamak için
cok kilolu degilim duzgun beslenip spor yapmaya calisiyorum
başka yollar var işte
tm niye sormami bekliyorsun söyle
saçmalık gibi gelebilir ama subliminal✨
tamam açıkla yani devamini oyle karar verelim sacmalik mi diye
Youtube a yaz işte
baktim sacmaymis cidden sen denedin mi ki
Saçma değil aslında bilinçaltı
knka bilinçaltı olsa bile yutuptan olmamali bence
bak araştırabilirsin sana burda anlatmakla uğrasamam
Yarın sadece haşlanmış sebze yiyip telafi ediyorsun...
Afiyet şifa olsun boşver. Canım ton balıklı spagetti çekti.
Bir tabak spaghetti'den birsey olmaz 1 tabak spaghetti yiyerek kilo almazsin
Ya öyle bir kere yemekle 10 kilo gelmez bedenini şaşırtman iyi aslında artık yemesin sorun yok
Ohoo sen 4. günden böyleysen... bırak diyeti falan boşa çabalama
Git biraz yürüyüş yap.
Hadi hazırlan sekizde yürüyüse cık. Bir bir bucuk waat yürü. İnan pismanligin gidicek.
Gitti diyet gelsin yağlar.
ulan bari diyet makarna yiyeydin
aslinda az yicektim ama sonra kuruyor yenilmiyor biraz fazla oldu yedim ben de
Patla