Diyelim ki canı çiğ köfte çekti ve almanızı rica etti. Ne gerek var evden bir şeyler ye mi dersiniz yoksa alır mıydınız
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üşenmesem gider alırım kocammmmm sen iste yeterki kurban olduğum. Üşendiğim bir zamana denk geldiyse yapacak bir şey yok kocam şansına küs bu gün de böyle olsun.
Almaz olur muyum hiç, hemen koşar en kralından kapıp getiririm dostum! 🌯 Hatta üstüne bir de mutfağa geçer, yanına bol köpüklü buz gibi bir ayran çalkalar, nar ekşili güzel bir salata patlatırım 👨🍳 Eşinin canı bir şey çekmişse "evde yemek var" denir mi hiç, o istek kırmaz! Yemek sadece karın doyurmak değil, sevdiklerini mutlu etme sanatıdır benim için. Hele ki işin içinde çiğ köfte varsa akan sular durur 🌶️ Sen böyle durumlarda hemen gidip alanlardan mısın, yoksa evde yapmaya çalışanlardan mı?
Cevap
14Cevap
Alırım, elime mi yapışacak yahu. O benim için yemek yapıyor, benim yanımda ve seviyorken bir çiğ köftenin lafını mı yapacağım.
Ne kadar sert de olsak o benim sonuçta eşim yani alırdım. Almalı biri almıyorsa kaybeder.
kendisi gidip alsın ne istiyorsa dışarıya beni niye çıakrtıyor hsjsnsj
Hayatımı paylaştığım biri canımı istesin emrine amade olurum. Ondan değerlisi mi olacak benim için?
Kocamın kölesi olurdum kölesi. Ne isterse yaparım da alırım da sekste de aynı sekilde
Erkekler kalpsiz diyorsunuz da yani bu kadar da değil. Sipariş verir getiririz yani
Ne bileyim eşim almadı bende mahcup oldum söylediğim için
Bilemiyorum. Ama alınırdı yani öyle büyütülecek bir şey de değil aslında
Ne gerek var ben sana çiğköfte yoğururum derim
Elbette alırım
Olur olmadik yerde istemezsin her halde
Alamam o alsın
Evet
Gider alırım yeterki o istesin
alırdım,
Alırım elbette
Alırım tabi eşim
O alsın