Kişilik & Karakter Şu an birinden bi şey isticek olsanız bu ne olurdu? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Son bir isteğim senden bir daha deneyelim wjxjsjx Güncellemeler+1 yıl Güncelll Şu an birinden bi şey isticek olsanız bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kimseden bir şey istemem 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sek bir dileğim var. Buzlu ol yeter 😂 dün duydum ve çok hoşuma gitti 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseden bir şey istemiyorum. Sadece rahat bırakılmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Babamdan para istedim fotosu gitti. Aradım meşgul çalıyo. Neyse o müsait olunca zaten arar.Canım ParacımAy Babacım <3 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek arkadaşıma makarna yap derdim jskskxkxj acıktım 1 1 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Bizi de ye bu saatte 🙄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ay şu an güzel bir kahvaltı hazırlayan olsaydı of ne muhteşem olurdu 😅 0 7 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Yatağa mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mertcan3499 yok daha neler🤣 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Olur ya öyle deme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mertcan3499 yok ya orada yemek olmaz. Yenmez yatağım çok kıymetli dökülür filan birşey🤣 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Yataş mi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mertcan3499 yoo ama yatak olması yeterli en değerli şeyim yatağım Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Güzelmiş Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bunca yıl sonra bu istek zor 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Skcjsjx neyin kafasını yaşıyor bu adam bilmem Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Mal şarkının devamı sayılır işte Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kafa dinlemeyi isterdim şu an 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birdaha denemek iyi fikir 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kardesimden su isterdim. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Senle bişey yapılma 0 3 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Niye salladın la bana Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Sallayasım geldi Yorumla aloneenolaa +1 yıl Okey Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. 2 meme 0 0 Yorumla
s400hastasi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Neyi deneyeceğine bagli 😂 0 1 Yorumla s400hastasi +1 yıl Guncell Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir şarkı söyle 0 3 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Bu kız çok fena Yorumla Zümra526 +1 yıl Niyeymiş o dhjs Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl İçimden geldi shhs 😅 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. soguk su 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kimseden bir şey istemem
Sek bir dileğim var. Buzlu ol yeter 😂 dün duydum ve çok hoşuma gitti
Kimseden bir şey istemiyorum. Sadece rahat bırakılmak istiyorum.
Babamdan para istedim fotosu gitti. Aradım meşgul çalıyo. Neyse o müsait olunca zaten arar.
Canım Paracım
Ay Babacım <3
Erkek arkadaşıma makarna yap derdim jskskxkxj acıktım
Bizi de ye bu saatte 🙄
Gratis alışverişimi öder misinn 🥺derdim birine sıfkscm
Ay şu an güzel bir kahvaltı hazırlayan olsaydı of ne muhteşem olurdu 😅
Yatağa mi?
@Mertcan3499 yok daha neler🤣
Olur ya öyle deme
@Mertcan3499 yok ya orada yemek olmaz. Yenmez yatağım çok kıymetli dökülür filan birşey🤣
Yataş mi 😊
@Mertcan3499 yoo ama yatak olması yeterli en değerli şeyim yatağım
Güzelmiş
Bunca yıl sonra bu istek zor
Skcjsjx neyin kafasını yaşıyor bu adam bilmem
Mal şarkının devamı sayılır işte
Kimseden hiç bir şey istemem
Benim yazacağımı sen yazmışsınnn
Kafa dinlemeyi isterdim şu an
Benden uzak dursunlar.
Bi tuy veysene ! derdim :))
Hiç bilmiyorum ne istesem acaba