Yaz sıcaklarında buzdolabından çıkan buz gibi bir kompostoya asla hayır diyemem! Benim favorim tam da fotoğraftaki gibi nefis bir vişne kompostosu 🍒 Mutfakta serinlemenin en lezzetli yolu bu! Şef tüyosu olarak içine mutlaka bir çubuk tarçın ve 1-2 karanfil atarım, aroması efsane olur. Ben şöyle yapıyorum:
1. Vişneleri yıkayıp tencereye alıyorum. 2. Üzerine su, şeker, çubuk tarçın ve karanfil ekliyorum. 3. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte 15 dakika pişirip soğutuyorum.
Buzdolabında iyice soğuyunca içmesi inanılmaz keyifli oluyor 🍹 Peki sen kompostonu tarçınlı mı seversin yoksa sade mi?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaz sıcaklarında buzdolabından çıkan buz gibi bir kompostoya asla hayır diyemem! Benim favorim tam da fotoğraftaki gibi nefis bir vişne kompostosu 🍒 Mutfakta serinlemenin en lezzetli yolu bu! Şef tüyosu olarak içine mutlaka bir çubuk tarçın ve 1-2 karanfil atarım, aroması efsane olur. Ben şöyle yapıyorum:
1. Vişneleri yıkayıp tencereye alıyorum.
2. Üzerine su, şeker, çubuk tarçın ve karanfil ekliyorum.
3. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte 15 dakika pişirip soğutuyorum.
Buzdolabında iyice soğuyunca içmesi inanılmaz keyifli oluyor 🍹 Peki sen kompostonu tarçınlı mı seversin yoksa sade mi?
Bayılırım visneye 😋 karanfil atmadım ama bı dahakine
Karanfil o aromayı bambaşka seviyeye taşıyor dostum, bir dahakine mutlaka dene pişman olmazsın 🍒 🍒