Sabah kocam gelince yesin diye bayat ekmekleri yapayım dedim yumurtalı kızarttım ev berbat kokuyor o kadar oda kokusu sıktım gitmedi napıcam
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
havalandır camı aç
Açık knk zaten 2+1 evde 3 tüm odaları cam açık daha koku gitmediii
Her güzelliğin altında bir kötüsü olacaktır illaki ne güzel be kadın gibi kadın kocası için yumurtalı ekmek yapıyor kokusundan rahatsız olduda :) olsun bu kokular sizi daha mutlu yapar bırak. Kocan için daha kokulu yemekler yaptıkça yuvan daha alevlenecektir ;)
Allah size daha iyi eşler ya da ilişkiler nasip etsin kokusu gitti tavsiye ederim evde ekmekler ziyan olmasın mis gibi tadı
Teşekkürler sağol var benim başımda bir tane 😀
Al sana mutlu evlilik iste. Sabahın köründe kalmış kahvaltı hazırlıyor. Camları aç , parfüm fan bir şeyler sık ve kullandığın malzemeleri falan yıka , yagi da dök.
Öyle yaptım ve hic uyumadım sabah oldu 🤣 ekmek birikmiş dolapta ziyan olmasın diye yaptimm ilk kez adam gelince yesin ama iste kokusu çökmüş
Koku da hic hoş değil cok rahatsız edici
Bilirim o kokuyu. Dediğim gibi yaptığın tencereyi falan yıka , tezgahı falan cif mif bir şeylerle yila varsa da evde oda parfümü tarzı bir şeyler ondan sık. Sonra da mutlu sonu bekle.
Helal sana sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlamışsın. Nane veya limon varsa kaynat iyi olacaktır
Yumurtaya süt koydun mu. Birazda kırmızı pul biber ve kekik atsaydın. Balkon kapısını ve vantilatör açık değilmi kardeşim
Pencereleri aç havalandır yaktın mı yoksa yumurtalı ekmekleri 🤣
Yakadım yag kokusu iste geçti azıcık tadına baktım süper.
Odaların camları balkonun da kapısını aç ceryan yap çıkıyor hemen
Açık valla umarım çıkar üstüne pervane de açtım kotu ya kocamda 9 da işten gelcek koku sevmez o da
Napsam elime yüzüme bulaşıyor dkdkwldk
Olur ya bunlar dert etme çıkar kokusu ben öyle yapıyorum yarım saat içinde çıkıyor koku felan kalmıyor
Geçti sağol biraz
Rica ederim ne demek ama benim de canım çekti bende yapacak gibiyim 😀😀
kokar. bende sevmem o kokuyu. kocan kıymetini bilsin nelere katlanıyosun onu doyurmak için
Camları aç 1 saatte gider
Türk kahvesi kaynat geçer.
Gecmeyecekk
Evden çık zehirleneceksin
Geçti knk biraz
Beceriksiz
Beceriyle ilgisi ne kokan bisiymiş hayatımda ilk defa yaptım.
Onun kokusunu severim
Havalandır
Camı aç havalandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah, yumurtalı ekmek kokusu bazen inatçı olabiliyor şefim, anlıyorum seni! 🍳 Bu durum mutfakta başımıza çok gelir, hatta bazen ben de unuturum havalandırmayı. Panikleme, çözümü basit ve evde kolayca yapabilirsin. Hemen pencereleri sonuna kadar aç bir hava değişsin önce. Sonra bir tencerede biraz su, birkaç dilim limon 🍋 ve biraz tarçın çubuğu kaynat, bak mis gibi koku saracak evi. Merak etme, o koku gidecek! Kocan da o lezzetli yumurtalı ekmekleri afiyetle yiyecek. Sence mutfakta en inatçı koku hangi yemeğin kokusu?
Yumuşatıcı kaynatsam olur mu
Yumuşatıcı yerine limon kabuklarını veya tarçını kaynatmak çok daha iyi olur canım, daha doğal mis gibi kokar 🍋.