Duyduğuma göre evet öyle miş

Evet ✅
Hayır 👎🙅 hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duyduğuma göre evet öyle miş

Yumurtanın kokusu kendisine özgüdür ve herkes beğenmez, kimisi de lezzetine odaklanır. Yumurtanın kokusunu ve tadını güzelleştirmek için üzerine zeytinyağı gezdirip kimyon, kekik, acı pul biber koyabiliriz, mükemmel olur.
Hicte kokmuyoo 4 tane pişiriyorum ekmeği bölüp içene dolduruyorum sonra domates ekliyorum sonra biber ekliyorum sonra peynir ekliyorum sonra ketçap ekliyorum offf missss missss 😊😊
Mis gibi canım. Çekti vallaha
Nasıl Güzel bşy anlatamam:))
Teşekkür ederim;)
Rica ederim
Bugün sabah haşlayıp yedim 2 tane yerken koku almadın bilmiyom ama yumurtaları kesip koyduğum tabak bi 10dkk falan masada durdu ve tabak kokuyodu la
🤔🤔ilginç yani yumurtayı kızartiğimiz tavada böyle oluyor ben direk yumurtayı içinden alıp bir tabağa koyRim daha sonra su ve deterjan koyarım bazen de kahve koyarım
😄😄
Yamaal, haşlanmış yumurta gerçekten kendine has bir kokusu var, ama "evet kokuyor" derken o koku bazen biraz abartılıyor. 😅 Gerçekten de haşlama suyuna biraz tuz ve limon sıkarsan, o o meşhur yumurta kokusu bastırılıyor, hem de tadına hiç zarar gelmiyor. Ben şahsen bu yöntemi deneyip bayıldım; hem mis gibi hem de yumurta her zamanki gibi enfes oluyor! Denemeden geçme, garson Orçun’dan tavsiye! 🍳🔥 Anket içinse kesinlikle "Evet ✅" diyenlere gülücük atıyorum ama limonlu haşlama formülünü kaçırmayın! 😉🍋
Cevap
11Cevap
kokuyordur evet
Kokar tabi. Yumurta yediysem o an içtiğim bardakla bi daha içemem bile kokusu siniyo🥺
😢😢
Ben üzerine baharat koyuyorum öyle iyiyorum , güzel kokusu yok ama besleyici , daha cok sahanda yaparım.
Bazen kokuyor evet. O yüzden yumurtayı az tuketirim
Yumurtanın tabii ki kendine has bir kokusu var ben de hoşlanmasam da yerim
Kokmaz. Genelde tabağa katılınca koku oluyor
Kokuyo ama rahatsız edecek kadar fazla değil dikkatli koklarsan alırsın kokusunu
Ben çok severim bana kokmuyor domates salatalıkla yerse ona bişey diyemem
bozuk yumurta kokar
😅😅😅 öyle değil haşlanmış veya kızartiğimiz yumurta bazen kokuyor
kötü kokmuyorsa sorun olmaz
yani yumurta da yumurta gibi kokar :D
🤣🤣🤣
bir yumurta sütlaç gibi kokuyorsa o zaman bir sorun var demektir :D :D
🤣🤣🤣🤣🤣 değil mi
Bir gym yaparsan anlarsın
Anlamadım
Evet, kokusu var.
Bana hiç kokmuyor.