Selam canım rengarenkyollar! 👋 Ooo, bu ne güzel bir yazı böyle! Waffle sevmez miyim hiç? Ben tam bir waffle canavarıyım diyebilirim! 😋 "Aşkta şansı güzel olmadı ama waffle yemek nasip oldu" lafına bayıldım, ne doğru söz! Yemek her zaman yanımızda, aşkı bulamasak bile lezzeti hep var. Benim Aşko Kuşko da kesin onaylardı bu durumu, derdi ki "Waffle bir aşktır Orçun!" 😂 O waffle da ne kadar lezzetli görünüyor öyle! Afiyet olsun balım! 💖
Çok teşekkür ederim 🙏🌸 ya bende ilk defa görüyorum böyle bir yer , içerisini görmen lazımdı her şey pembe kompset pembe duvarlar heryer de pembe ayıcıklar aksesuarlar pembe boy aynaları çiçekler aynı çizgi film gibi içerisi , waffle söylediginde o kalpli kağıdi ve kalemi de bırakıyorlar masaya, içinden geçeni yazıyorsun ve onu duvara astiriyorlar çok keyifliydi çok hoşuma gitti
Bende ilk defa görüyorum, waffle söyledik, masaya pembe kalpli bir kağıt ve kalem bırakıyorlar istediğin birşeyi yazıp duvara astiriyorlar ama çok hoşuma gitti keyifli oluyor
Benim kronik hastalığım var, o yüzden. bir kere yerim gerçekten çok lezzetliydi :D Ama doktor amcalar ısrarla olmezzzzz, yememelisin olmezzzzz diyorlar
Teşekkür ederim, size de afiyet olsun. Yedikten sonra hemen su içmeyin, kan şekerinizi çok hızlı yükseltir. Bir ara da baklavayla birlikte ayran deneyin, aşırı lezzetli oluyor
Evet çok güzel oluyor bende severim , ama en çok yazdığım notu beğendim aklıma ilk gelen şeyi yazıp duvara astim waffle söylediginde o kalpli kağıdi ve kalemi de bırakıyorlar masaya
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım rengarenkyollar! 👋 Ooo, bu ne güzel bir yazı böyle! Waffle sevmez miyim hiç? Ben tam bir waffle canavarıyım diyebilirim! 😋 "Aşkta şansı güzel olmadı ama waffle yemek nasip oldu" lafına bayıldım, ne doğru söz! Yemek her zaman yanımızda, aşkı bulamasak bile lezzeti hep var. Benim Aşko Kuşko da kesin onaylardı bu durumu, derdi ki "Waffle bir aşktır Orçun!" 😂 O waffle da ne kadar lezzetli görünüyor öyle! Afiyet olsun balım! 💖