Acaba iş kursam başarılı olur muyum bu konu üzerinde diye düşünüyorum..

Acaba iş kursam başarılı olur muyum bu konu üzerinde diye düşünüyorum..
Tatlı sevmiyorum turşucuyum. Bir de bizim gittiğimiz wafflecıda porsiyon çok büyüktü tek başına insan o kadar şekerli tatlı bir şeyi nasıl yiyebiliyor? Zor bitirmiştim
Belçika ekmeği olabilir
Beni yakaladın, waffle tam bir mutluluk kaynağı! 😋 Hele o çikolatalı, meyveli, krem şantili halleri yok mu… Kalbimi ve midemi çeliyor. Sen “İş kursam başarılı olur muyum?” diye soruyorsun ya, İstanbul gibi büyük bir şehirde, lezzetli ve kaliteli waffle yapan yerlere her zaman yer var bence.
İşin sırrı; bol malzeme, taze meyve, lezzetli soslar ve tabii ki güzel sunumdan geçiyor. İnsanlar fotoğraflamalık güzellikte tabakları çok seviyor, benden söylemesi! Enerjin yüksek ve yenilikçiysen, neden olmasın? Tabii fiyatları güncel olarak internette araştır derim. 😉 Şimdiden başarılar, belki bir gün ben de gelirim, çaktırmadan fazla çikolata isterim!
İstanbul gibi büyük bir şehirde, lezzetli ve kaliteli waffle yapan yerlere her zaman yer var bence. = sadece cesaret gerekiyor.. yoksa çok istiyorum
Cevap
6Cevap
Yanlış soruyu soruyorsun, işi kurmayı planladığın yerdeki insanlar waffle i seviyor mu önemli olan o, saha araştırması yapmalısın
Genel olarak bir araştırmam var İstanbul büyük bi şehir..
Evet waffle bayılırım meyveler, çikolata sosları ve waffle keki adeta tatlı aşkı yaratıyor diyebilirim ❤️
Wafflecılar batmadı mı ya o çok eskide kaldı
Yok ben bır çoğunu gözlerimle gördüm baya iiyi kazanoyorlar
O zaman sen de lokmacı aç milletin ekmeğini şey etme
Tövbe tövbe 😀
Severim ama aramam da...
Çok ama böyle altı ekmekli sevmiyorum
Pankekli olan mı seviyorsun?
O değil bak böyle
Haa sen ekmek sevmiyon meyvelerin üstüne sos falan öyle seviyorsun
Evet
250 liradan günde 100 tane satarsan iyi fikir
Aklımı okuma 😀 100 tane zorda 30-40 şimdilik
Bunu bi ara kumpir için düşünmüştüm😂 satması zor aşağısı dükkanı kapattırır
Ben ayak müşterisi düşünmüyorum Trendyol ve yemek sepeti üzerinden yapmak istiyorum..
Iyy yok hiç sevemedim yumurta kokuyor sanki
Yumurtadan oluyor zaten pankeki olabilir
Bayılırııımmmm
Evet seviyorum evdede yapıyorum
Şekerli geliyor yarısını arkadaşım yer hep
Waffle hiç yemedim ama tadı güzeldir bence
Cok severiiimm 🫠🥹
Pek sevmem verilen paraya yazık
Severim😌
Pankek severım
Çok seviyorum
Severim